Manekeni koji po pisti prošetaju nešto veliko na glavi
U VAZDUHU · urban flash

Na pomen manekenskog posla mnogo je onih koji će isti nazvati poslom iz snova, u kojem se dosta putuje, pa je turističke želje i planove uvek lako ostvariti, a na snimanjima i revijama vlada glamur i sve je skupoceno i miriše (verovatno zbog onih parfema koje manekeni takođe reklamiraju). Sa druge strane, postoje i oni koji radikalno drugačije vide ovaj poziv i koji će u skladu sa tim reći sve najgore o istom, a istina, kao i obično, univerzalnija od konkretnog odgovora slikom se najbolje može pretočiti na sledeći način.

Kao što se glumci žale na režisere i ponekad neki od njih tvrde da su brutalni i ne znaju za milost ili odmor, tako je i u svetu modne industrije gde odnosi ponude i potražnje često nisu previše usklađeni. Konkretno to znači da od vas fotograf ili dizajner može tražiti najbizarnije stvari, a ukoliko se ne složite – znate gde su vrata, jer niko nije nezamenljiv!

Izazovi i muke manekenskog pozivaOtvori galeriju
Seks ili vođenje ljubavi Muškarci i žene: Lica i naličja polova Automatski nacrt Nezgoda na prvom sastanku Zgodni manekeni pa još blizanci Seksi blizanci, pa još manekeni Male tetovaže za devojke Manje je više: Male tetovaže za velike devojke · · · ·