59cce73bb18e5_x7GLGL-999x500
U VAZDUHU · životinje

Ako ste vlasnik psa onda sigurno znate prvi trenutak kada ste se susreli sa svojim budućim ljubimcem. Nije važno da li je to bilo kuče ili već odrastao pas, da li je kupljen ili zaista usvojen iz nekog azila, vi znate trenutak kada je vaše srce počelo brže da kuca, i kada ste jednostavno znali da je u vaš život ušlo neko stvorenje zbog kojeg će vaš život dobiti novi smisao.

Njihova je njuškica bila nežna, hladna i vlažna, i možda su čitavu prvu noć cvileli pokušavajući da razumeju šta im se to dogodilo. Veliko je pseće srce, u njega može da stane čitav svemir, a vi sve što hoćete da saznate možete da vidite u njihovim očima.

Na fotografijama koje ćete ovde imati priliku da pogledate videćete koliko su srećni psi, kada su konačno upoznali svoje vlasnike. Ljubav je tu, poverenje i pravila će se vremenom naučiti, a vi ako još uvek razmišljate o tome da li da uzmete ljubimca donesite odluku tek nakon što pogledate fotografije u galeriji. I spremite maramice, biće suza radosnica!

Prvi susret je izazvao ljubavOtvori galeriju
Rope of Hope Rope of Hope: Humanitarna akcija za pomoć životinjama pagecoversuki Suki je svetska putnica pagecover Ovi razmaženi psi žive bolje nego mi Foto Ivan Jekic (5)cover Udomite macu na Mrnjau vikendu · · ·