Pariz Disnilend
PULS GRADA · aktuelno

Svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica mogu da osvoje vikend putovanje za četvoro u Disneyland® Paris u godini u kojoj Disneyland® Paris proslavlja 25. godišnjicu postojanja, ukoliko u periodu od 06.11. do 03.12.2017. godine karticom plate račun na bilo kom prodajnom mestu, naprave transakciju putem „online“ kupovine ili podignu novac na bankomatu na teritoriji Srbije u vrednosti od minimum 2.000 dinara odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu i prijave se za učešće u nagradnoj igri

Najposećenija atrakcija u Evropi, Disneyland Paris ove godine obeležava 25 godina od otvaranja vrata posetiocima, davne 1992. godine. Od tada, pa do danas, u čarima Disneyland® Paris uživa oko 15 miliona posetilaca godišnje, kako mališana, tako i odraslih.

Iako svi maštamo da se jednog dana prepustimo ovoj nezaboravnoj avanturi, tu priliku će sada imati dva dobitnika prve nagrade – paket aranžmana za četvoro pod nazivom „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenjivo!“.

Registrujte transakciju na sajtu, i znajte da broj transakcija jednom karticom nije ograničen, a svaka transakcija se može registrovati samo jednom. Pored glavne, učesnike nagradne igre očekuje još 120 nagrada u vidu vaučera u iznosima od 5 i 10 hiljada dinara za kupovinu igračaka iz Disney’s asortimana u Dexy Co Kids prodavnicama.

Pobednici nagradne igre će biti izvučeni automatski, nasumičnom kompjuterskom selekcijom, u roku od 2 dana nakon završetka nagradne igre.

Specijalno osmišljen aranžman obuhvata smeštaj u Disney’s Hotel New York, ulaznice za Disney Parks, VIP Fast Pass, povratne avio karte Beograd-Pariz, kao i polisu putnog osiguranja tokom celog putovanja za sve putnike. Najsrećniji učesnici nagradne igre u navedenim paket aranžmanima će moći da uživaju u februaru ili martu 2018. godine, u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta hotela ali i želje koju budu izrazili.


Polaznici programa Coca-Cola podrška mladima na trećem krugu radionica Radionice „Coca-Cola podrška mladima“ započinju treći ciklus Originalni razgovori Po prvi put u Beogradu: “Originalni razgovori” sa menadžerima velikih kompanija cover Najbolji pokloni za svaki horoskopski znak Teniski izazov Tvoj teniski izazov počinje za vikend u SC Stadion · · · · · · ·