photo-1521220440919-a8f1ca41b2aa
U VAZDUHU · urban flash

To je verovatno jedna od najmoćnijih fraza na bilo kom jeziku jer sadrži toliko emocija. Međutim, treba dobro proceniti kada je pravo vreme da se ona izgovori kako umesto istog odgovora ne biste dobili samo „hvala”, ili još gore – nikakvu reakciju.

Naravno, ne mora da znači da su partneri u isto vreme spremni da izjave ljubav jedno drugom tj. da uzvrate rečima „i ja tebe volim“, ali to ne mora da znači da stvarno ne vole, već da jednostavno nisu još spremni na taj korak…

Ono što je bitno jeste izabrati pravi trenutak. Prerano je reći „volim te“ nekome koga dovoljno ne poznajete. Ako to izgovorite već na početku veze, to može da znači da ste zaljubljeni u ideju odnosa sa tom osobom, a ne zapravo u nju. Sa druge strane, ako predugo čekate da izjavite ljubav, možda imate probleme sa predanošću.

Jedna od najvećih zabrinutosti kada se izgovara ova fraza je reakcija druge osobe zbog potencijalnog odbacivanja. Zato prvo treba da otkrijete da li se vaša ljubav zasniva na istinskoj ljubavi ili požudi. Kada to shvatite, onda možete da razmišljate o izjavi ljubavi.

Što se tiče konkretnog vremenskog okvira u kome je poželjno izgovoriti tu rečenicu, preporučuje se tri meseca od početka veze. Ukoliko to učinite prerano, to može izazvati određene probleme ili uplašiti partnera, a ako čekate suviše dugo, onda rizikujete da to ostane neizgovoreno. Iako su tri meseca optimalan period, to je vrlo individualna stvar, te može dosta da varira od osobe do osobe.

Najvažnije je naravno da to kažete onda kada to zaista i mislite.

kreativna-resenja Kreativna rešenja malih i velikih problema sa kojima se svakodnevno suočavamo pjimage - 2019-06-27T231258.909 7 razloga zašto je razvod bolji od lošeg braka cover www.cnbc.com Evo šta treba da znate ako sretnete sirenu pjimage - 2019-06-25T002120.179 Odmah operite ruke nakon diranja ovih stvari · · ·