naslovna
KULTURA · art

Koliko puta ste pomislili da bi bilo baš zanimljivo kada biste mogli da se sretnete sa sobom od pre 10, 15 ili 20 godina i udelite neki savet ili reči ohrabrenja? Ovi poznati pevači i pevačice dobili su tu priliku, barem na neki način.

Ne, ne vidite dvostruko i nema potrebe da podešavate ekran. U pitanju su Fotošop majstorije holandskog digitalnog umetnika Arda Gelinka, koji se posebno ističe u foto-manipulacijama na kojima se sreću mlađa i starija varijanta iste osobe. On to radi već neko vreme sa raznim poznatim ličnostima, ali i mnogim ljudima iz svog okruženja. Rezultati su ponekad veoma čudni, nekad simpatični, ali uglavnom veoma emotivni, u šta se možete uveriti u narednoj galeriji. Za više njegovih radova, posetite njegov Instagram profil.

Majkl DžeksonOtvori galeriju
dali Salvador Dali se vraća kao veštačka inteligencija Kulturni centar Beograda Dejan Atanackovic Tri izložbe u Kulturnom centru Beograda page-cover-nestvarne Nestvarne slike sveta koje će vas oduševiti naslovna Portreti životinja sa važnom porukom · · · ·