page-cover
U VAZDUHU · pop trash

Ne, ne mislimo na trenutke kada se polugole šetaju na crvenom tepihu. Ovog puta ćemo se više koncentrisati na situacije u kojima su zvezde svečano obučene u svakodnevnim, nimalo glamuroznim momentima.

Maraja Keri je apsolutni šampion u ovome. Poznata pevačica se druži sa decom u parku u balskoj haljini i nosi cipele na štiklu na terenu za bejzbol. Viktorija Bekam, Selin Dion i Lejdi Gaga ni malo ne zaostaju za njom. Poslednja od njih se jednom prilikom pojavila na aerodromu u Japanu obučena u odeću koja je prikladnija ekstravaganci Met Gale.

Nekim od ovih poznatih dama očigledno treba pomoća da izaberu adekvatnu garderobu. Gde su svi ti njihovi asistenti i stilisti bili u ovim trenucima? Zašto ih niko nije blagovremeno upozorio da će biti predmet sprdnje?

Maraja Keri ljulja decu u svečanoj haljiniOtvori galeriju
Dekameron Otvoriše se manastirska vrata: Crkva i sveštena lica u tekstovima pop, rok i folk pesama pagecover Odabrale su pogrešne pantalone pagecover Harrison Ford obožava Noć veštica Erektivna disfunkcija Južnije od duše…: Motiv erektivnih disfunkcija u domaćoj pop/rock/folk muzici · ·