page-instagram
U VAZDUHU · društvene mreže

Kada je Donald Tramp izjavio da muškarcima nije lako u današnjem svetu, mnogi su se smejali, međutim, pogledajte samo šta moraju da rade ovi momci za svoje devojke. Dok one poziraju na egzotičnim lokacijama u svojim najnovijim krpicama, njihove jače polovine ne smeju da im kažu „NE“ kada one zatraže da ih fotografišu.

Za pravljenje najboljih fotki svoje devojke, momak će ležati na betonu, penjati se na drvo, kvasiti se u moru, i što je najgore, blamirati se pred svima! Recite vi nama da li se neka generacija muškaraca više žrtvovala za svoje dame od današnje? Naravno da nije! 

Šalu na stranu, sigurni smo da devojke umeju da cene svoje momke fotografe amatere. Postoji čitav Instagram profil koji je posvećen ovom fenomenu pod nazivom Boyfriends Of Instagram. Pozajmili smo sa njega najzabavnije primere muškaraca koji fotografišu svoje lepše polovine. U našoj galeriji možete videti šta su sve momci spremni da rade kako bi udovoljili svojim devojkama.

Kada žena naredi, muškarac mora da fotka!Otvori galeriju
maxresdefault 50 poza za fotografisanje: Koja vam je omiljena? bebe naslovna Roditelji nisu očekivali da će im bebe ovako izgledati page-iphone Smešne reakcije tviteraša na predstavljanje novog iPhone-a page-momoa Evo zašto volimo Instagram Džejsona Momoe · · ·