1620
PULS GRADA · moda

Živimo u eri kafe. Naš omiljeni topli napitak više nije samo nešto što pijemo svako jutro kako bi se razbudili i spremili za sve obaveze koje nas očekuju, već pravi užitak u bilo koje doba dana, posebno tokom druženja sa prijateljima u omiljenom kafeu. Osim toga kafa je i jedan od glavnih trendova među slikama na Instagramu.

Siguran sam da u trenutko dok ovo pišem neko postavlja svoju fotografiju lepog aranžmana na stolu sa šoljom kafe u fokusu. Modni preduzetnik Ryan Glick je prepoznao dopadljivost kafe na internetu i odlučio da je iskombinuje sa najelegantnijim komadima garderobe na svom Instagram nalogu Coffee ‘N Clothes. Koncept ovog profila je jednostavan: Dovoljno je da se slikate u lepoj odeći zajedno sa kafom i pošaljete Ryanu fotografiju, a ako on bude zadovoljan njenim kvalitetom, biće postavljena na ovom Instagramu.

Pogledajte u našoj galeriji neke od najzanimljivijih slika koje smo pronašli na Coffee ‘N Clothes Instagramu profilu.

Kafa i moda: Novi hit na InstagramuOtvori galeriju
Kaputi za jesen 2016. Najbolji kaputi sa Nedelje mode za sezonu jesen/zima 2016. Rihanna postala dizajnerka Fenty X Puma: Rihanna oduševila publiku svojom prvom kolekcijom cover Style File: Grace Jones Nedelja mode u Njujorku Najglamuroznije večernje haljine sa Nedelje mode u Njujorku ·