po
PULS GRADA · gastro

Ovaj svet zaista ne može da podnese mušku impotenciju. Sada je tu nešto što će, ne samo razbuditi muškarca, već će ga potpuno pripremiti za dnevno-večernje izazove. Jasno vam je na šta mislimo?

Dakle, ovo je napitak koji sadrži prirodnu vijagru i pomaže muškarcima da se „probude“ ujutru. Zaista probude. Možda će sad ona izreka. „Ne mogu ništa pre prve kafe“ da dobije još jedno značenje?! Ova kafa sadrži sve prirodne sastojke kao što je guarana i tongkat ali, i sve biljke koje se mogu naći u Aziji i Južnoj Americi a koriste se već vekovima kao prirodni stimulans za bolju potenciju. Onaj koji pije ovakvu kafu ne može da očekuje instant uspeh, već će vremenom poboljšati svoj hormonalni status. Predsednik kompanije koja proizvodi ovu kafu kaže da ona ne samo da omogućava erekciju već i produžava vreme koje muškarac može da „izdrži“ u seksu.

Za sada je proizvod dostupan u Americi, nisu još uvek ispitani svi negativni efekti koje konzumiranje ovog napitka može da nosi sa sobom, ali eto, svet je odlučio da se i na dnevnom nivou bori sa muškom impotencijom.

ui Kuvar Salvadora Dalija posle 40 godina ponovo u štampi ns_festival_piva cover 3. Novosadski festival zanatskog piva ui Kolači koji izgledaju kao junk food Festival sira Balkan Cheese Festival: Neobični sirevi i još mnogo toga ·