Koji šorts da nosite ovog leta
PULS GRADA · moda

Kada se opet vrate vreli letnji dani, teško je odlučiti koji je to komad odeće idealan za svaku ili skoro svaku priliku. Ukoliko niste sigurni koji komad odeće je trendi, a koji nije, odmah ćemo vam olakšati potragu – šorts je i ovog leta preporučljivo nositi, a u zavisnosti od ličnih afiniteta uskladite ga tako da kod drugih izazovete – ushićenje i zavist!

Ovoga leta tako je lako nositi se moderno. Ako uzmete u obzir da nas je moda 70-ih ponovo posetila, kao i da je boemski stil neophodan, makar u detaljima, onda će povrh svih ovih saveta ideja da nosite šorts biti više nego dovoljna!

Neki ga znaju i kao vruće pantalonice, ali istini za volju, nije vrelo nužno i kratko, naročito ne ove sezone, i naročito ako pratite savete dama kao što je Kim Kardashian. U zavisnosti od građe, i dužine vaših nogu birajte i dužinu vaših pantalonica, i ne obazirite se ako za vama coknu na nekom koktelu gde svi nose malu crnu haljinu – budite smele, ali sa ukusom!

Mini šorts jarke boje je bio izbor čudesne BeyonceOtvori galeriju
Muške kupaće gaće Trendi kupaći kostimi za muškarce Novi direktor u Gucci - u (kampanja jesen/zima 2015) Alessandro Michele u modnoj kući Gucci – kako je izvršen prvi zadatak naslovna Najskuplje patike na svetu Muška moda iz 70-ih Modni oglasi za muškarce iz 70-ih · · · ·