Rančevi za proleće
PULS GRADA · moda

U potrazi ste za odgovarajućom torbom i to onom koja će biti i funkcionalna ali i moderna? Da li ste razmišljali o opciji da klasičnu torbu zamenite rancem?

Povratak ruksaka na modnu scenu dogodio se tako prirodno da se danas pitamo – kako je moguće da se njihove praktičnosti i modernosti ranije nismo setili. Idealan je za sve dame kojima je klasična damska torba suviše mala da u nju stave sve što im je svakodnevno potrebno. A vaš kiropraktičar imaće samo reči hvale za novi modni detalj koji vaša leđa i ramena opterećuje ravnomerno…

Sezona proleće/leto 2016. na scenu vraća toliko toga što ste nekada davno mogli da vidite u filmu Cluless. Ako ih je devedesetih nosila simpatična Cher, ove godine bi trebalo da ih i vi reprizirate!

Brine vas da li će vaša garderoba u tom slučaju morati da bude svedena isključivo na sportske varijante? Nema potrebe za tolikim izmenama stila, na protiv, samo napred, elegancija ima svoje nove i moderne forme, a kako bi to u praksi trebalo da izgleda pogledajte u našoj galeriji. Neka leto počne – vi ste spremni!

TopshopOtvori galeriju
Kanski glamur Kanski glamur: Najbolje odevne kombinacije proleće/leto 2016 Sve modne boje ovog proleća i leta Kako da se obučete ako ne volite svoje ruke Kako da se obučete ako niste ponosni na izgled svojih ruku cover Šta novinari InStyle Magazina nose u svojim torbama tokom nedelje mode · · ·