Alkohol
PULS GRADA · zdravlje

„Umerenost u svemu“ je u današnjem svetu pre svega stvar opšte kulture, ali kao što vam je dobro poznato- i kad znamo šta je loše, nekada se ne obaziremo. Posebno kada je u pitanju alkohol. Konzumiranje previše alkohola može da izazove visok krvni pritisak (hipertenziju), što povećava rizik od srčanog udara ili šloga. Takođe, možete dobiti gomilu viška kilograma zahvaljujući svim dodatnim kalorijama u alkoholu.

Ako niste sigurni koliko koji alkohol ima kalorija, možete pogledati ovde. Da, veoma mnogo. Međutim, nisu samo kilogrami problem. Ali, na fizičkom izgledu, kada notorni pijanac odustane od alkohola, zaista vidite neverovatne promene. Bukvalno je očigledno- alkohol uništava. I fizički, što ćete videti u galeriji, i psihički. Razara brakove i neki „normalan“ način života. U galeriji pogledajte kako su izgledali ljudi za vreme alkoholisanja i šta im se desilo nakon što su se otreznili.

Trezan-1,5 godinuOtvori galeriju
jesen Jesen je dobra za naše telo i um Dijeta za tinejdzerke cover Koristan priručnik: Dijeta za tinejdžerke – UPS! alkohol Koliko moramo da vežbamo ako konzumiramo alkohol? iop Tekila je korisna za naše zdravlje? ·