Automobili budućnosti
PULS GRADA · deca

Kada je reč o dizajnu i maštovitim rešenjima deca često umeju da svojim idejama pomognu odraslima. Ukoliko ste roditelj, a do sada niste ispitivali granice mašte svog deteta, proverite na jednostavan način šta na primer vaše dete misli o uređenju stana ili garderobi koju nosite.

U okviru projekta koji je Toyota nedavno sprovela, rađeni su intervjui sa decom uzrasta do 10 godina. Njih je zanimalo šta deca misle o izgledu automobila, i kako bi oni želeli da izgledaju motorna vozila u budućnosti. Najdalje što bi odrastao čovek rekao je verovatno – želeo bih da auto ima opciju za vožnju bez upravljanja ljudskom rukom, ali deca su bila nešto maštovitija. Među njihovim crtežima i predlozima izdvajaju se predlozi za izradu automobila koji bi proizvodili vodu za navodnjavanje njiva, ili onih koji bi udruženi postajali deo javnog gradskog prevoza.

Automobili budućnostiOtvori galeriju

Toyota Dream Car takmičenje obuhvatilo je preko 600 hiljada mališana i svaki finalista dobio je priliku da mu ova ozbiljna kompanija izradi i malu animaciju kao dizajnersko rešenje prvobitne dečije zamisli.

MišMaš Raspust u Beogradu: Mišmaš leto baš Divan Dan Divan dan: Kreativno mesto za decu i odrasle 555 nalepnica - Fudbal Kreativni centar predstavlja Sklonište za pse lutalice u garaži devetogodišnjeg dečaka Sklonište za pse lutalice u garaži devetogodišnjeg dečaka sa Filipina · · ·