Bez zuba Holivud
U VAZDUHU · pop trash

Koliko puta do sada ste čuli da neko ima toliko lepe zube da se može pohvaliti „holivudskim osmehom“? Sa druge strane, nemali broj statističkih podataka ide u prilog onoj tvrdnji da ma koliko se divili holivudskim glumcima zbog njihovog besprekornog izgleda, slabo marimo za sopstveni, i spadamo u one krezube nacije, makar u evropskom krugu…

Možda baš zato što ćemo ih danas gledati kao savršene, blistave, bez i jedne moguće mane, kao da su superljudi a ne obični smrtnici, želimo da se našalimo sa nekima od njih.

Pa šta ako će na crvenom tepihu blistati? Pa šta ako će neki od njih poneti zlatne statue Oskara kući, dokle god je u pitanju dobra zabava koja nikoga neće povrediti, sve je u redu. Uz to, kažu da je smeh zdrav, verovatno zdrav koliko i zdravi zubi. A šta bi se desilo da njih nema, i to baš u Holivudu?

Koliko bi vam zaista bilo teško da prepoznate svoje omiljene glumce i glumice da su oni kojim slučajem ostali bez zuba? Dok gledate fotografije u našoj galeriji, i pitate se ko je ko, jer nema onih lepih belih bisera da krase osmeh, ne zaboravite na četkicu za zube. Bolje na vreme, nego posle da se smeh pretvori u suze!

Kako bi izgledali bez zuba?Otvori galeriju
pagepoznati Oni su bili ubeđeni da su upoznali poznate ličnosti KAFEMANIJA02 Pop-folk kafenisanje: Što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene? page-cover 5 filmskih partnera koji se nisu podnosili u stvarnom životu 17then_and_now_17 Kako danas izgledaju seks simboli iz 90-ih · · · · ·