Game of Thones
U VAZDUHU · urban flash

Vanvremenski stil koji poseduju likovi ove kultne serije omogućio je umetniku Mikeu Wrobelu da ih verno zamisli kao junake nekog filma iz ovih živopisnih godina prošlog veka.

Istovremeno fantastičan dizajner, ilustrator i veliki ljubitelj serije Game of Thones, Mike Wrobel uspešno je na svojim crtežima premestio njene likove u potpuno novo okruženje. Premda zvuči gotovo nezamislivo, devedesete godine predstavljaju izvanrednu pozadinu za ove raznolike karaktere, a tokijski umetnik u svojoj kolekciji portreta učinio ih je neverovatno zabavnim. U našoj galeriji pogledajte kako Daenerys Targaryen, Jon Snow, Tyrion Lannister i drugi izgledaju kada su potpuno drugačiji od onog na šta ste navikli. Čini se da je ono što najviše oduševljava kod ovih ilustracija upravo to što uprkos tolikim razlikama ponovo uspevaju da ostanu sasvim verne duhu originala.

Arya StarkOtvori galeriju
Grafikoni Duhoviti grafikoni razotkrivaju (kvazi)probleme zapadnog sveta Lupita Nyong’o Magazin People proglasio Lupitu Nyong’o najlepšom ženom na svetu Istorija bicikla Simpatičan animirani video koji ilustruje evoluciju bicikla Prada Prada Candy Floral: Novi ženstveni miris za proleće · ·