page-logo-umetnici
PULS GRADA · dizajn

Da li ste ikad pomislili kako bi izgledala dela Leonarda da Vinčija ili Salvadora Dalija da oni žive u našoj eri? A šta ako bi ovi poznati slikari imali i svoje logotipe? Brazilski umetnik po imenu Milton Omena je odlučio da ovu viziju sprovede u delo pa je u okviru svog novog projekta napravio logotipe za neka od najvećih imena iz istorije slikarstva.

Kada je smišljao vizuelne identitete poznatih umetnika, on je pažljivo analizirao njihova dela, stil slikanja, ali i privatni život. Kao razultat toga nastali su kreativno dizajnirani logotipi koje vam predstavljamo u našoj galeriji. Primetićete da smo uz njih dodali i slike poznatih umetnika koje su Miltonu poslužile kao inspiracija za logotipe.

Uživajte u radovima ovog dizajnera, a ako vam se dopadaju, posetite i njegov profila na sajtu Behance, gde ćete pronaći još dosta drugih zanimljivih produkata njegove kreativnosti.

Salvador DaliOtvori galeriju
2017-08-28-GQS-furniture-lede-16x9-slower Najvažnije stolice u istoriji dizajna Ivana Karić Upoznajte dizajnerku Anu Popović page-logotipi-osamdesete Kako bi izgledali logotipi poznatih kompanija da su nastali ’80-ih? naslovna Zašto su nam toliko potrebne tradicionalne zanatlije? · ·