naslovna
U VAZDUHU · životinje

Mladunci životinja uvek su popularni na internetu i prosto im ne možemo odoleti, u kakvom god aranžmanu da su fotografisani. Jedan španski fotograf napravio je zanimljiv projekat u kojima je mlade životinje „obukao“ u ljudsku odeću.

Na fotografijama se nalaze životinje koje gledaju pravo u kameru, tako da im posmatrač može gledati direktno u oči. Za svaku od njih je izabrao po komad odeće koji treba da pokaže i njihovu skrivenu stranu. Moto ovog niza fotografija je „Postanite životinja“, jer on želi da se mi zamislimo kakva je svaka od tih životinja i šta sve radi, kao da smo i sami na njenom mestu. Upozoravamo vas da su sve životinje neodoljive i da će biti teško da sklonite pogled kada se zagledate u njih.

Ne zna se ko je slađiOtvori galeriju
Mrnjau_Fest_2019_poster Novogodišnji Mrnjau Fest u Domu omladine Kea Parrot investigating a Car, Milford Sound, New Zealand Kako su mediji izveštavali o životinjama ove godine Pet razloga da ove zime udomite kućnog ljubimca Pet razloga da ove zime udomite kućnog ljubimca collage Genijalni načini da zaštitite jelku od kućnih ljubimaca · · · · ·