Graham
U VAZDUHU · urban flash

Graham izgleda drugačije od nas ali jeste čovek. Na neki način. Razlog zašto izgleda kao što izgleda jeste taj što je njegovo telo modifikovano tako da on uvek može da preživi automobilsku nesreću. Naravno, on je stvoren kao deo kampanje u saobraćaju.

Australijski Komitet za saobraćaj je „stvorio“ Grahama kao deo kampanje o bezbednosti u saobraćaju. Graham je rad umetnice Patricia Piccinini, vodećih inžinjera o zaštiti na putevima i najboljih lekara hitne pomoći, svi su uložili svoja znanja kako bi dobili rezultat, kako to izgleda čovek koji može da preživi sudar automobila, ili udarac automobila na pešaćkom. Rezultat možda nije lep na oko, ali nauka trenutno kaže da bi tako izgledao čovek da može da preživi nesreće na putu.

GrahamOtvori galeriju

, Graham nema vrat, jer to je slabo mesto u saobraćajnim nesrećama. On takođe ima mesnato lice kako bi zaštitio svoje uši i nos. A ako se pitate o svim tim dodatnim bradavice, one su nabori kože koji bi zaštitili rebra kao prirodni set zračnih jastuka.

prodavnice Kad su proizvodi pogrešno obeleženi igračka svet Kako je jedna igračka zahvaljujući Photoshopu obišla svet privlačnost Šta nas čini atraktivnim (bez obzira na izgled) svadba Kako izgleda tradicionalna svadbena odeća širom sveta