pjimage (64)
U VAZDUHU · pop trash

Sve češće se žalimo da i muškarci i žene gube svoju individualnost u potrazi za lepotom i mladolikim izgledom. I slavne ličnosti takođe rade na sebi kako bi ostali mladi i lepi. Međutim, da li ste se ikada zapitali kako bi izgledali bez svojih prepoznatljivih obeležja na licu?

Uz pomoć fotošopa to se može i saznati!

Anđelina Džoli

Pune, senzualne usne su prepoznatljiva osobina glumice. Naravno, Anđelina bi i bez njih bila prepoznatljiva, ali ipak joj one daju poseban šarm.

Kara Delevinj

Bez uočljivih obrva, model i glumica Kara Delevinj više izgleda kao nežna, šarmantna dama nego fatalna lepotica.

Džulija Roberts

Tokom svoje mladosti, Džulija je bila prozivana zbog svojih velikih usta, ali sada se oseća prililno samouvereno zbog toga. Pogledajte samo sa koliko energije zrači njen neverovatan osmeh.

Benedikt Kamberbeč

Sam glumac voli da se šali na račun svog neobičnog izgleda, ali milioni fanova ga i dalje obožavaju. Nakon što je u fotošopu promenjena Benediktova brada, usne, oči i nos, dolazi se do zaključka da priroda ipak zna šta je najbolje!

Barbara Strejsend

Barbara Strejsend je svojevremeno često ostajala bez uloga i to zbog svog nosa. No, vremenom je celom svetu dokazala da je talenat ipak važniji. Možda bi sa elegantnijim nosem, lice izgledalo skladnije, ali njen šarm bi bez sumnje patio bez te osobine.

Skarlet Johanson

Još jedna glumica koju ne možemo zamisliti bez punih usana. Slika je postala nekako stroža. Opet, priroda je postavila akcente bolje od fotošopa.

Vensan Kasel

Ovaj lukavi Francuz osvaja naša srca ne svojom lepotom, već svojom neverovatnom harizmom. Sve što je sređeno u fotošopu – njegove oči, nos i uši – nisu ga učinili ni više ni manje šarmantnim.

Vanesa Paradi

Razmak između Vanesinih zuba je verovatno poznatiji od njene filmografije. I baš je po njemu i poznata.

Sindi Kraford

14234660-1010-0-1493968750-1493968753-650-32e9147584-1494424072

Sa tako sjajnim izgledom, uspeh je bio zagarantovan i sa mladežom i bez njega. Ipak, ovo jedinstveno obeležje na njenom licu čini je posebno privlačnom.

Edrijan Brodi

Nakon izmenjenog oblika nosa i obrva u fotošopu, Edrijan Brodi nije se samo promenio, već je izgubio i svoj jedinstveni setni šarm.

page-cover Da li ste znali da ove poznate ličnosti imaju blizanca? pjimage (52) Poznati parovi koji su se upoznali na sastanku na slepo cover-poznati Poznati i njihova deca u istim godinama života page-cover-poznati-parovi Da li se sećate ovih poznatih parova? · ·