0683e713-3af5-49de-8898-c45d9b51b865-stocksy_txpedecebae0sa200_small_489446
U VAZDUHU · urban flash

Mnogi su već isplanirali tačno do detalja šta će raditi u novogodišnjoj noći, a neki nisu stigli ni da pomisle na nešto što će se dogoditi za gotovo mesec dana. Bez obzira na to u koju grupu spadate, imamo neke predloge na temu kako bi trebalo da provedete čuvenu noć na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

Svaka Nova godina je prilika za novi početak i donošenje odluka koje će promeniti naše ponašanje u narednoj. Pored toga što ona označava opraštanje sa starom, kaže se da je novogodišnja noć pokazatelj kako ćete provesti godinu koja sledi. Svako ima različite preference i želje po tom pitanju, a šta na sve to kažu naši horoskopski znaci i šta će nam najviše prijati u skladu sa njima? Saznajte u nastavku…

Ovan

Vreme je za romantiku i ljubav, jer zvezde će se poklopiti u novogodišnjoj noći i omogućiti vam dobar provod. Ukoliko ste u vezi, romantično veče samo sa partnerom je pravi izbor sa kojim nećete pogrešiti, a ukoliko niste, izađite negde gde ćete se osećati seksi i oslobođeno.

Bik

Okupite društvo i pronađite ono što vam svima odgovara, jer je zagarantovano da ovu Novu godinu nećete provesti sami. Bez obzira na to gde ste, pravo društvo je preduslov za dobru zabavu i uživanje u proslavi.

Blizanci

Za ovaj doček bićete prilično raspoloženi za žurku i taj trenutak valja prikladno iskoristiti. Možda je i najbolja ideja za to da budete domaćin žurke koju će svi pamtiti. Osmislite nešto zanimljivo i posvetite se svim detaljima koje toliko volite, ostali će vam biti zahvalni na dobroj organizaciji.

Rak

Istina je da niste skoro bili previše raspoloženi za đuskanje i izlaženje do kasno, ali to će se promeniti. U redu je biti uzbuđen i prepustiti se euforiji koja se nalazi svuda oko vas. Mesta za izlazak ne manjka, samo treba da okupite pravu ekipu i odaberete odredište.

Lav

Možda će vam biti do partijanja, a možda i neće, ali i jedno i jedno je sasvim normalno. Najvažnije je da izaberete ono što vam u tom trenutku deluje privlačnije i slušate sebe bez ikakvog osećaja krivice. Svi treba da se zabave, pa tako i vi.

Devica

Prepuni ste energije i ne znate kako ćete je iskoristiti svu za samo jedno veče, ali i za to ima rešenja. Ovo niste čuli od nas, ali probajte da upadnete na razne žurke, gde god da se nalaze kako biste imali dovoljno sadržaja da vas zadovolji.

Vaga

I inače obožavate proslave, a ove godine ćete posebno biti raspoloženi za neku ekstravagancu i izobilje. Predlog je neka elegantna večera, sa bogatom i šik dekoracijom i dobrim izborom jela. Na taj način ćete najbolje uživati u otvaranju šampanjca kad otkuca ponoć.

Škorpija

Čini se da vam je ova godina donela dosta toga dobrog i da razloga za slavlje i te kako imate, ali pitanje je kako ćete se osećati kada dođe novogodišnja noć. Najbolje je da ne planirate previše unapred, već da sačekate da promenljivo raspoloženje dođe do nešto stabilnijeg stanja i izaberete ono što vam je najprivlačnije.

Strelac

Stalno vam se čini da ćete nešto propustiti i zato ste veoma aktivni na svim poljima, ali to vas je verovatno umorilo tokom ove godine. Zato je možda najbolji način da je ispratite u nešto opuštenijoj atmosferi, a i zašto ne biste napravili pidžama parti?

Jarac

U narednom periodu vam predstoji nekoliko proslava i zaslužili ste to. Budite zahvalni za sve lepo što vam se desilo ove godine i oprostite se od nje zajedno sa prijateljima koji će vas pratiti kud god ih povedete.

Vodolija

Vrlo je moguće da ćete biti u centru pažnje oko Nove godine, bez obzira na to gde ste. Izaberite najbolju kombinaciju i pokažite se u pravom svetlu, kako biste se kasnije prisećali svakog kul trenutka gledajući fotografije.

Ribe

Vreme je za avanturu i nešto drugačije, jer u Novu godinu treba da uđete sa praskom. Putovanje na neku daleku destinaciju ili neka zanimljiva aktivnost koju niste probali do sada mogli da učine ovo veče nezaboravnim za vas.

action-1838330_1280 7 trenutaka kada sa 25 godina shvatite da ste odrasli 5bf47eb10d7c671067565978-1136-568 Uspešni ljudi rade ove stvari tokom produženog vikenda awkies S čime ćete se sve suočiti kada počnete da živite sa partnerom HEMOFARM FONDACIJA, akcija Sakupi humani cep Prikupljeno pola tone plastičnih čepova · · ·