Lice posle plaže
PULS GRADA · lepota

Vratili ste se sa odmora sveži, preplanuli i prosto zračite. Koliko god da more, so, pesak i sunce prijaju telu oni u kombinaciji mogu i te kako da isuše kožu i ostave posledice koje možda odmah i nisu vidljive.

Zato drage dame ali i gospodo, nemojte zaboraviti da po povratku s odmora pravilno odnegujete kožu i nadoknadite joj sve što joj je potrebno.

Da bi sa kože detaljno uklonili sve nečistoće i izumrle ćelije sa lica, sprečili nastanak mitisera i omogućili koži da opet diše nanesite piling na lice, vrat i dekolte dva puta sedmično blago masirajući kružnim pokretima nekoliko minuta. Isperite mlakom vodom i lagano utapkajte mekim peškirom. Samo posle ovog prvog koraka videćete drastičnu razliku.

Drugi korak je da joj vratite potrebnu hidrataciju. Nakon pilinga nanesite sadržaj ampule koja će koži momentalno vratiti izgubljenu vlagu. Ovaj vid tretmana je postao veoma popularan ukoliko želite odmah nakon nanošenja da osetite pravi efekat. Ampulama koži možete pored vlažnosti vratiti i tonus, regenerisati ćelije ili umiriti vrlo brzo iritaciju nakon sunčanja.

Predeo oko očiju je izuzetno osetljiv i zato mu posle sunčanja treba pružiti besprekornu negu kako se ne bi javile nepotrebne bore. Svakog jutra i večeri nanesite antirid u obliku gela ili kreme, kružnim pokretima masirajući, koji će obezbediti dubinsku hidrataciju.

Licu koje je svakodnevno bilo izloženo sunčevim zracima potrebna je krema koja će podstaći kožu da se regeneriše, usporiti starenje i delovati poput fontane mladosti. Nemojte dozvoliti da spoljašnji uticaji doprinesu prevremenoj pojavi bora i nepravilnosti na licu. Jednostavnim i svakodnevnim aktivnostima koje traju svega nekoliko minuta možete da prevarite godine.

cover Osam letnjih frizura koje vlažno vreme neće uništiti NHD_16608_Intensiv_Care_Application_PR_sRGB_Retail (Offline) Var 2_cover City letnja preporuka #39: Nivea kreme za ruke ECN_15476_Sun_Protection_Anti_Age_7_PR_cover City letnja preporuka #28: Eucerin®ANTIAGE fluid za zaštitu lica od sunca Koozmetik serum R CMYK-1_cover City letnja preporuka #22: KOOZMETIK serum za lice R · · · · · ·