photo-1500771967326-9b2f6200d1c6
U VAZDUHU · urban flash

Svaka žena je makar jednom bila u situaciji da joj se neki muškarac dopada, ali da nije sigurna da li su simpatije obostrane. Zbog toga se povlači, u nadi da će on napraviti prvi korak. Ipak, razne igrice i kalkulacije tog tipa nisu neophodne, jer ukoliko se nekome zaista dopadate, on će vam to jasno pokazati.

Naime, muškarac kome je stalo do vas, nastojaće da vam predoči svoje istinske namere i interesovanje za vas. On će se potruditi da vam stavi do znanja koliko mu je stalo do vas, i koliko vas želi u svom životu.

Sa druge strane, muškarac kome nije toliko stalo do vas, biće ravnodušan, te će vas navesti na preispitivanje sebe i vaše veze. Naravno, on će se pretvarati da je sve u redu i da mu puno značite, ali ukoliko ništa ne preduzima da vam to i stvarno dokaže, znači da nema ozbiljne namere i da je vreme da takav odnos okončate.

Kada se muškarac trudi da ostavi najbolji utisak, da vam ugodi i izvodi vas na sastanke, to znači da mu se istinski dopadate i da vas želi u svom životu.

Stoga, nemojte trošiti vreme na nekoga ko ne zaslužuje vaše vreme i pažnju. Naučite da kažete „ne” svakome ko vas ne ceni dovoljno i ko nije spreman da vam pruži ono što želite. Morate prvenstveno voleti i poštovati sebe, kako bi vas i drugi tako doživljavali i uzvraćali istom merom.

Ako vaš muškarac istinski ceni i uvažava vaše potrebe, ako vas poštuje zbog toga što ste to što jeste, ako vas ponosno predstavlja u javnosti i želi da svi znaju da ste vi njegova lepša polovina, onda znate da pored sebe imate muškarca koji je dostojan vaše ljubavi i pažnje.

page-cover56 10 stvari koje su veće nego što ste mislili page-cover-popravke Popravke koje možda nisu najbolje rešenje problema english Kako bi zvučao engleski kada bi se svi samoglasnici uvek izgovarali isto page-japan-baba Japanska baka nastavlja da nas zasmejava · · ·