karijera
U VAZDUHU · urban flash

Bili ste vredni prošle godine? Sigurno se osećate kao da ste dali sve od sebe. I 2017. godina će biti takva- krv, suze i znoj ćete ostavljati na poslu. Možda ne možete da date više od sebe, ali možete da postupate pametnije na poslu i tako budete još uspešniji.

Poneka stvar može povećati vašu produktivnost, poneki savet može umanjiti stres na poslu, nešto vam može pomoći da prebrodite ponedeljak. Treba nekada promeniti pristup poslu, osvežiti rutinu. Evo nekoliko ideja, saveta, predloga.

Pitate se da li potkasti mogu da vam pomognu?
Da, pogotovo ako idete prevozom na posao. Tada slušajte potkaste. Izaberite temu koja vas interesuje i bez opterećenja zagrejte mozak za rad. Odmah ćete se bolje osećati kada uđete u kancelariju.

Investirajte u dobre slušalice
Ne samo da biste mogli da slušate potkaste, dobre slušalice su vam potrebne jer tako možete upozoriti kolege da vas ne uznemiravaju. Ako ih imate na glavi mogu da budu znak da ste u važnom poslu.

Mejlove proveravajte samo tri puta
Dakle, ako se fokusirate na rad i stalno se trgnete kad čujete taj zvuk novog mejla, ništa nećete postići. Proveravajte e-mejl poštu samo tri puta dnevno. Ništa ne može biti toliko hitno a vaša produktivnost će biti bolja. Ako je hitno, naći će drugi način da vas kontaktiraju, ne brinite.

Oslobodite se tuge ponedeljkom
Svake nedelje uveče smo svesni kako je kratak naš vikend a kako je beskonačna radna nedelja. I na samo nekoliko sati je od nas. Zato, pokušajte da još u petak napravite raspored rada za ponedeljak, činiće vam se mnogo jednostavnije nego da odmah uskočite u mašinu.

fotka Kuću sagradila uz pomoć YouTube-a put Dve vrste putnika reči Izgubljeni u prevodu: Značenja reči u drugim jezicima Video koji svedoči o tome kolika je moć lepe reči Video koji svedoči o tome kolika je moć lepe reči ·