sitnice
PULS GRADA · zdravlje

Svi imamo loše dane. Više ili manje loše. Nekad nam je izgovor da smo ustali na levu nogu, nekad se baš osećamo loše, nekad bukvalno ne možemo da smislimo nekog drugog. Postoje sitnice koje možete primenjivati svakodnevno i one vam mogu pomoći da budete srećniji u toku dana.

Verovali ili ne, male stvari u toku dana mogu da utiču na kvalitet vašeg života. Jedna od njih je da povremeno spavate sat duže.

Dodatni sat neće uticati samo na vaše telo već pomaže tome da sačuvate zdravlje. Dobar san utiče na zdravlje i na sreću.

Vežbajte 20 minuta ujutro

Vežbanje takođe pomaže kod toga da sačuvate zdravlje i čini vas srećnijim. Nekoliko puta će vam zaista biti teško da vežbate ujutro, ali već posle prvih nekoliko puta nećete moći da zamislite jutro bez rekreacije. Istraživanja su pokazala i da vežbanje utiče na to da budete produktivniji na poslu.

Novac trošite na druge

Novac može da kupi sreću, ali na određen način. Ako trošite novac na uživanje sa drugima bićete srećniji nego da kupujete sebi materijalne stvari.

Okružite se srećnim ljudima

Ljudi koji razmišljaju pozitivno su vam potrebni u blizini. Uticaće na vaš način razmišljanja i učiniti vas srećnijima.

Meditacija od 15 minuta dnevno može biti od velike pomoći.

Pomoći će vam da opustite telo i um, napunite se pozitivnom energijom. Fokusiranost na sebe je bitna i pomaže da bolje osećate i sebe i druge. Meditiranje postaje sastavni deo modernog načina života.

Grlite se bar osam puta dnevno

Ne postoji ništa što zagrljaj ne može da reši. Zagrljaji izazivaju sreću i prelep osećaj.

spavanje Kako do kvalitetnog sna tokom putovanja hrana Hrana koja vam može pomoći da smršate zdrava hrana Zdrava hrana od koje još više ogladnite Uživanje Trikovi koji čine da se razveselite