Kada nekog nervirate
U VAZDUHU · urban flash

Pod zajedničkim naslovom „How to be annoying“ (ili kako da budete iritantni) pojavila se serija duhovitih ilustracija koje potvrđuju ono što smo verovatno već davno pre znali. Ima mnoštvo stvari koje nerviraju samo vas ili nekog iz vaše najbliže okoline, ali postoje i pojedini oblici ponašanja koji nerviraju gotovo sve ljude na ovoj planeti, ako izuzmemo plemenske zajednice koje žive drugačijim životom od urbanih civilizacija. Dakle sve što ste hteli da znate o nerviranju drugih, a niste znali kako da pitate nalazi se baš ovde…

Ideja grupe pod imenom Last Lemon bila je da na duhovit način pokaže kako pojedini savremeni oblici ponašanja nisu baš rado prihvaćeni i kako obično predstavljaju izraz egoizma i zadovoljavanja samo ličnih potreba, dok drugima mogu da budu prilično iritantni.

Da li zato što ste radi da nekome „podignete pritisak“ ili zato što to nesvesno radite, tek, možda je pravi trenutak da se upoznate sa onim što je uznemiravajuće za druge ljude, naročito ako živite u zajednici i što bi trebalo da što pre promenite u svom ponašanju.

Ukoliko vas drugi na ovaj način uznemiravaju, slobodno im pošaljite ovaj tekst ili neku od ilustracija koje možete naći u našoj galeriji!

Nervira kada glasno razgovarate preko telefonaOtvori galeriju
Nije im se dalo - glumci i uloge Nije im se dalo: 10 glumaca koji su ostali bez poznatih uloga Najbolje mesto za život Grad sa najboljim kvalitetom života je … Dečji crteži Deca nisu svesna šta su tačno nacrtala Kanye West zadremao Kad je Kanye West zadremao usledila je internet osveta ·