Crne kombinacije
PULS GRADA · moda

Mnoge se boje „upinju“ da postanu zamena za crnu, ali teško to ide. Možda samo leti njen značaj biva poljuljan i to najčešće iz veoma praktičnih razloga, ali uglavnom stvari stoje tako da je crna uvek dobrodošla.

Prave stvari ne treba menjati, a to znači – leto polako ispraćamo, a jesen će „oberučke prihvatiti“ poneki crni komad kojim ćete obogatiti modne kombinacije bez kojih se ne može.

Jesen je opet tu, a to uglavnom znači da će najdalje za mesec dana svaka modno osvešćena cura izvući svoje najudobnije štrampac čizmice i pokušati da nađe idealnu kombinaciju garderobe koja će se slagati uz njih. Crne se čizme, bez obzira na „dužinu/visinu“ mogu nositi na sto i jedan način, ali ovo su kombinacije na koje bi trebalo da ih obavezno probate.

Produžite rok trajanja letnje haljine

Naša omiljena ljetna haljina je korisna i u jesen, a posebno ako je kombinujete sa gležnjačama i kožnom jaknom. Nema bolje jesenje kombinacije.

Skrenite pažnju na deblju štiklu

Kasnije u jesen, kada je za laganu letnju haljinu već prilično hladno, idealno će biti da kombinujete klasične komade, poput bele košulje i zvoncara sa šarenom torbicom i upadljivim poludubokim cipelama.

Suknja-pantalone

Kombinaciju 3/4 suknja-pantalona, širokih i prijatnih za nošenje, zajedno sa kratkim čizmicama i toplim džemperom trebalo bi da probate makar jednom ove jeseni. Ovo je najelegantnija jesenja kombinacija koja će vam pokazati da postoji šik i kad zagudi jesen!

Midi suknja

Midi suknja je najbolja u kombinaciji sa nekim metalnim detaljima, recimo srebrnim nakitom, a crne čizme koje će se videti zbog dužine suknje čitavoj kombinaciji daće pravi, a savršen, izgled.

3/4 farmerke

Jedan od najvećih trendi modnih komada u nadolazećoj sezoni su skraćene farmerke. Ako imate neke za koje verujete da bi se savršeno uklopile u kaubojske cipelice ili gležnjače i ostatak jednostavnih ali upečatljivih komada, makaze u ruke! Uz to samo nabavite pastelni pulover i upadljive minđuše ili sat, a za one koji zaista uživaju u modi, i kapa ili šešir biće obavezni!


cover Modni dvoboj: Mantil vs pelerina cover Style File: Natalie Portman Žene preko 30 Šta oblače žene posle tridesete? Šta god hoće! mbb Millie Bobby Brown („Stranger Things“) nas je zaludela svojim stilom · · ·