guyliner-02-gq-3oct18_b
U VAZDUHU · urban flash

Održavanje veze na daljinu nosi sa sobom mnoge izazove, a jedan od njih je nedostatak redovne intimnosti. Na sreću, to se uz malo spretnosti i snalažljivosti može nadoknaditi preko telefonskih ili video poziva.

Telefonski seks je prisutan već nekoliko decenija kao zamena za pravu stvar, a nova tehnološka otkrića su samo olakšala ceo postupak. Ne samo da sada možemo obavljati video pozive, već nam za to nisu ni potrebne ruke, koje ostaju slobodne za nešto drugo. Zato, ako razmišljate da isprobate ovu vrstu intime, ili da se usavršite, pročitajte naredne savete.

Lokacija je veoma bitna

Idealna situacija za ovako nešto jeste da živite sami, ali ako imate cimere ili živite sa porodicom, jedini pravi trenutak je kada su svi van doma. Nikako ne bi bilo dobro da neko upadne u sobu usred cele stvari. Spavaća soba i krevet su dobar izbor mesta i bolji za video poziv od kauča ili fotelje. Sklonite sve što bi moglo da smeta, tako da vi jedini ostanete u fokusu.

Isprobajte opremu

Pre nego što započnete Skype ili neki drugi video poziv, proverite da li je laptop na pravom mestu i da li se vidi sve što treba da se vidi. Kao i kod pravljenja selfija, proba je u redu, jer ćete tako lakše naći odgovarajući ugao koji ćete kasnije iskoristiti.

Obucite se prikladno

Možda ćete poželeti da budeti nagi u startu, ali to nije baš najbolja ideja. Partner mora da vidi da ste se makar malo potrudili, što znači čista majica i šorts i lagani uvod u ono glavno. Tu odeću ćete lako svući kada se situacija uzburka, tako da pantalone i košulja mogu da budu nepotrebno komplikovanje. I naravno, tuširanje i pranje kose se podrazumeva, baš kao i kod pravog seksa.

Pratite reakciju partnera

U pitanju je dvosmerni šou i sve mora da bude stvar dogovora i trenutne atmosfere. Zato započnite nekim komplimentom i izražavanjem želje za partnerom. Reagujte u skladu sa njihovim odgovorom i sve vreme gledajte u to šta oni rade. Na kraju krajeva, sebe možete da vidite nagog u bilo kom trenutku, a partner je taj koji vam nedostaje.

Najbolje je izbegavati nepoznate osobe

Naravno da video seks sa nepoznatim osobama može zvučati kao bezazlena avantura, ali tu morate biti oprezni. Možda vas neko snimi i kasnije taj snimak podeli sa celim svetom preko interneta, a to nikako nije dobro. Ovo se posebno ne preporučuje ako ste već u vezi sa nekim, tako da je najbolje držati se onih pred kojima biste se zaista svukli i uživo.

Može i samo preko telefona

Telefonski seks nije bez razloga bio popularan i ranije, kada nismo imali mogućnost video poziva. Ukoliko mislite da ste vi ili partner ipak stidljivi ispred kamere, jedan običan poziv takođe može imati željeni efekat. Tu se morate više potruditi oko razgovora, ali se možda dodatno povežete i uživate.


page-bezobrazne Slike koje otkrivaju da li imate pokvarenu maštu cover www.popsugar.com Najzabavniji kostimi za „Noć veštica“ 796612e7-2eb6-42b0-8034-0cf1924b450f-couple-having-a-quiet-moment Ovi znaci pokazuju da ste prerano ušli u novu vezu naslovna Neverovatne slučajnosti zabeležene na fotografijama · · · ·