1476806190-sping-summer2GL
PULS GRADA · lepota

Nema te žene koja ne bi volela da uvek izgleda besprekorno, da ima šminku koja je postojana i koja je uvek čini lepom. Za vas imamo trikove koji će vas učiniti lepim, a pre svega učiniti vaše usne takvima da izmame ako ne baš želju za poljupcem, bar jedan stari dobri uzdah.

Mislite da se šalimo? Ne! Obratite pažnju na savete koje vam dajemo u produžetku ovog teksta…

1. Balzam za usne koji ćete naneti na karmin ili sjaj daće vizuelnu punoću vašim usnama, a pored toga učiniće ih i mekim tako da ako neko poželi da vas poljubi, neće se pokajati!

2. Ukoliko vas brine da je boja vašeg ruža previše svetla, najpre nanesite tanko krejon u boji koja je za nijansu tamnija od vašeg karmina. Prstima utapkajte trag krejona u usne, a potom nanesite ruž.

3. Kako biste postigli punoću usana gledajte da veliku površinu oko centralnog dela gornje i donje usne ispunite mat karminom, a da potom samo na centralni deo usana nanesete malo sjaja ili bogatog balzama. Utapkajte prstima ivice tako da postignete prirodan izgled.

4. Za famozni „mat izgled“ usana nanesite najpre malo tečnog pudera na obe usne, i ostavite puder da dobro upije a potom nanesite karmin. Verujte, rezultati će biti savršeni!

5. Nemate karmin pri ruci, a situacija je dramatična?! Ništa zato, na usne nanesite malo vazelina ili običnog balzama za usne, a potom prstima utapkajte senku za oči ili rumenilo u onoj boji koju imate (ili koja vam najviše pristaje).

6. Ako su vam boje vaših karmina pomalo dosadile, ne nemojte da se ustremite na neku novu boju ili otrčite da kupite novi karmin. Poslužite se savršenim trikom, tako što ćete prstima pomešati nekoliko nijansi a onda ih lagano utapkavati ravnomerno na gornju i donju usnu. Ovako pomešano dobićete nijansu koja vam bez razmišljanja dobro stoji, a koju još nijedan brend nije izbacio!

Koozmetik SEPT CMYK 05-1_cover KOOZMETIK Anti age krema A: Krema sa čekaj-bre-kolko-ti-imaš-godina-efektom hs-beautifulGLGL-999x500 Koliko godina imaju najlepše žene sveta? Eucerin Dermo Pure Nova Eucerin Dermopure linija Šminka iz galaksije Šminka iz galaksije: Sazvežđe na vašem licu · · · · · · ·