Stare stvari sa novom namenom
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Verujete da je nova godina vreme da se raščisti sa starim stvarima, naročito sa onima koje su vam višak, o koje se svakodnevno saplićete i koje su još uvek u vašem domu samo zato, jer vam je žao da ih bacite. Možda biste mogli da učinite nešto kreativno što će vas istovremeno osloboditi starih stvari, ali što neće značiti i da se sa njima zauvek rastajete.

Stari kuhinjski predmeti, obično su prvi na udaru kada je reč o uklanjanju starih stvari. Nove šoljice bi trebalo da dobiju počasno mesto među kuhinjskim elementima, ali to bi značilo, da bakin escajg mora pravac u đubre. Ne mora da znači! Ako starim stvarima date novu namenu, ako ih samo malo rearanžirate, one bi mogle da posluže za nešto drugo, i tako biste uspeli da ih lišite kontejnera, i da one budu sa vama još neko vreme, ili još mnogo godina koje vas tek čekaju.

Neke od pametnih i kreativnih ideja za dekoraciju stana predmetima koje zasigurno već imate nalaze se u našoj galeriji. Pogledajte kako da napravite zanimljive svećnjake, vaze i druge dekorativne predmete od starih stvari.

Stare stvari dobijaju novu namenuOtvori galeriju
Trendovi za uređenje stana u 2016. Ključni trendovi za uređenje doma u 2016. Podvodni soliter Podvodni soliteri Aequorea – da li ćemo živeti pod vodom? "Seti se smrti" ali i umetnosti! Bonsai lobanje – mrtvi su oživeli Futuristička kuća Christiana Ronalda Kako živi Cristiano Ronaldo u kući vrednoj 6,5 miliona evra · ·