evropa
U VAZDUHU · svet

Postoji toliko dobrih strana Interneta, ali jedna od najboljih je to koliko genijalnih a istovremeno istinitih stvari ima. I svakog dana postoji nešto što je zaista smešno i o čemu priča čitava internet zajednica.

Prošle nedelje su svi poludeli za jednom neobičnom kartom. Ona prikazuje kako jednom rečenicom možete iznervirati stanovnike evropskih država. Pogotovo ako vam je dosta turista. Rečenice su zasnovane na sterotipima za kojima ljudi najčešće posežu i gađaju u srž baš svaki narod. Možete tačno da zamislite kako se menja izraz lica nekog kome ste rekli ono što ga najviše nervira. Skoro kao kada vas na putovanju pitaju odakle ste, i vi kažete iz Srbije, a oni pomisle na Sibir. Iritantno, zar ne? E, a na koje se to rečenice ježe Rumuni, Švajcarci ili Nemci, saznajte na mapi koja sledi. Jasno će vam biti zašto je osvojila internet.

svet Svet je neverovatniji nego što mislite svet Najbogatije, najzdravije i najsrećnije zemlje sveta dom Japan ima (možda) najlepši dom za stare na svetu seks Lekcije Francuza i Amerikanaca o seksu · ·