Ways-Make-Someone-Happy
U VAZDUHU · urban flash

Ne vrti se sve oko vas. Ja ovo, ja ono, ja, ja i moja malenkost. U ovim surovim i brzim vremenima, kada na sekund skinemo masku sarkazma i ironije, dođe vreme da učinimo nešto lepo i za drugu osobu. Hajde, hajde, praznična je atmosfera – možete vi to!

Činjenica: život je stresan. A, kako kažu – sitnice čine život, pa se treba potruditi da su što lepše i učestalije. Koliko god vam ovi saveti delovali kao opšta mesta, znajte da zapravo funkcionišu. Nemojte biti srca kamenog, isprobajte ih!

Dajte nekom do znanja da vas inspiriše

Pepoznajte veštinu, osobinu ili talenat kojem se divite u nekoj od vama dragih osoba ili poznanika. Skrenite im pažnju na tu činjenicu, jer možda upravo taj gest bude podstrek za samopuzdanje koje je svima uvek potrebno.

Poklonite iznenadan mini poklon

Ima li išta slađe od toga kad nekome uručite mali, nasumični poklon iznenađenja umotan mašnom?!

Posvetite punu pažnju dragoj osobi

Ništa vas ne košta da izdvojite vreme za nekoga, da ga pažljivo slušate i pratite. A toj osobi to će puno značiti i vredeti.

Operite i složite veš svog partnera

Svakome će biti drago da zatekne opran i složen veš, bez da je morao prstom da mrdne. Možda deluje kao mali potez, ali svakako dosta olakšava i ulepšava život.

Propustite nekoga u redu

Izbezumljeni pogledi i besna mrmljanja tipična su za stajanje u bilo kom redu. Zato vi budite neko ko će razbiti rutinu, pa propustite drugog pre vas. Zasigurno ćete mu ulepšati dan, a i vi ćete se lepo osećati.

Pozovite prijatelje na večeru

Jedan od lepših gestova jeste pozvati nekog u svoj dom, i podeliti obrok s njim. Osim prijatelja, pozovite i nekog novog ko vam deluje interesantno. Ako niste vični kuvanju, otidite svi zajedno negde na večeru.

Udelite kompliment

Primetili ste da se prijateljica lepo obukla, ili da je kolega s posla posebno duhovit danas? Obavezno im dajte do znanja da ste to primetili, i udelite kompliment.

Ostavite velikodušan bakšiš

Ako imate svoje omiljeno mesto u kom najradije pijete kafu, ili ste otkrili novo gde su svi izuzetno ljubazni – ostavite malo veći bakšiš nego inače. Kelner ili kelnerica će to svakako zapaziti, a i svakako će vas zapamtiti, s osmehom, i sledeći put – eto opet osmeha i prijatne atmosfere.

Obradujte nekog buketom cveća

Cveće zagarantovano izmami osmeh, a mama, baka, sestra ili koleginica biće posebno oduševljene. Ako ga sami naberete ili, još bolje, kupite u saksiji, efekat će svakako biti impresivniji.

Iz čista mira častite kolege na poslu

Tmuran i naporan dan u ofisu razbijte tako što ćete doneti kolačiće, bombone ili voće, te poslužiti sve svoje kolege. Videćete, u trenutku će se atmosfera promeniti.

Pošaljite prijatelju vašu staru zajedničku fotografiju

Naleteli ste na staru fotografiju koja je stajala sakrivena u fijoci ili svesci. Slikajte je telefonom i pošaljite prijatelju. Što gluplje izgledate – to bolje, jer će buđenje starih uspomena, nostalgije i smeha biti neprocenjivi onom kome poruka stigne.

Napravite sendvič partneru dok radi na teškom projektu

Da li iko normalan odbija ukusan sendvič tokom napornog rada? Naravno da ne!

Ispričajte glup vic

Smeh je najbolji lek, a u nekim slučajevima što gluplja šala – to više smejanja.

Pozajmite nekom vašu omiljenu knjigu

Jednostavan, sentimentalan i krajnje ličan način da se sa nekim zbližite i podelite deo sebe i svog senzibiliteta.

Pridržite vrata osobi iza vas

I obavezno recite “hvala” ako neko to isto učini za vas.

Izađite napolje i prošetajte

Ako je lep dan, uhvatite nekog za ruku, izađite napolje, šetajte i pričajte. Jednostavno i intimno, baš onako kako i jeste najlepše.

novac Žena koja nije trošila novac godinu dana na stvari koje nisu od osnovnog značaja seksi Kalendar za 2017. godinu sa francuskim poljoprivrednicima je pun pogodak Svet Šaljive i pametne ilustracije o ljudskom ponašanju gu Grozne tetovaže · · · ·