Kako da nosite džins
PULS GRADA · moda

Svako ima makar jedan par farmerki, kako god da volite da se oblačite danas je to uobičajen komad garderobe kao što je nekada bio šešir. Ima žena koje nikada ne prave problem oko toga kako će nositi stari komad garderobe, one se zapravo tim pitanjem i ne bave, ali ima i onih koje uvek žele nešto novo i drugačije.

Nije reč o tome da ove žene uvek žele novi par farmerki već da žele da ih nose sa osećajem kao kada su ih prvi put obukle. Da ono što nose ima jasnu poruku i da svi koji ih vide čitaju bez greške i zastajkivanja…

Modni bukvar ne može ni bez slova „T“ za teksas niti bez „DŽ“ za džins, šta da radimo, tako stvari stoje, i tako stoje već više od pola veka. Od kako se pojavio u industriji namenjenoj izradi garderobe, pre nego što smo i mogli započeti priču o garderobi, svima je postalo jasno koji su sve njegovi kvaliteti.

Danas postoji malo toga što bismo mogli da kažemo o farmerkama ili teksas jaknama i haljinama, a da vi sa tim već niste upoznati. Ono što bi zaista moglo da vam učini plezir jeste da vidite kako sve džins možete da nosite, ako vam nedostaju ideje, inspiracija ili istančan modni ukus za trendi!

Kao Diane Kruger sasvim moderno i sa stavomOtvori galeriju
Kupaći kostimi Kupaći kostimi za leto 2016. Burberry "London In Los Angeles" Event- Inside Beckhamovi: Porodica od stila Mango 2016. Mango kolekcija za proleće/leto: Od ležernosti do nežnosti cover Modni dvoboj: Kožna jakna vs teksas jakna · · · ·