Duge suknje
PULS GRADA · moda

Znate da stvari sa modom i trendovima stoje kao i sa kolom sreće – oni što su bili dole u nekom trenutku se penju, a oni sa zenita polako spuštaju ka teškom zapećku.

Ukoliko već nekoliko sezona niste sigurni šta da radite sa svojim midi suknjama, jer nikako da im se povrati stara slava znajte da je ovog proleća vreme da ih izvučete iz plakara i pripremite za nošenje. Istina je da ćete morati da napravite neke izmene u njihovom kombinovanju, ali makar tu neće postojati nikakva ograničenja.

Za stara pravila sigurno već znate – ako ste niski dugu suknju nosite u kombinaciji sa štiklama i izbegavajte pun krug, jer vam je potrebno nešto što će vas vizuelno izdužiti. Ako imate naglašene obline vreme je za takozvanu pencil suknju, neku sa prednjim kopčanjem ili onu koja imitira sirenu.

Na posletku i nije važno da li je to nova suknja ili ste je pozajmili iz maminog ormana, ali ono što jeste važno glasi – nastojte da se ovog proleća poigrate teksturama, i u toj zabavi nastojte da postignete upadljive kontraste. Dakle, ako je suknja romantična, jakna ili džemper trebalo bi da budu robusni, sportski ili da joj se na drugi način stilski sasvim suprotstavljaju.

Čarape su takođe važan detalj, a za dame koje vole upadljive boje, ovog proleća neka se slobodno upuste u koloritnu borbu cipela i ostatka garderobe, jer samo uz pomoć upadljivih detalja vaš izgled je upečatljiv jedinstven i drugačiji!

Idealno za posaoOtvori galeriju
Nedelja mode u Parizu Nedelja mode u Parizu – a kako je bilo na ulicama 100 godina mode na filmu Pogledajte evoluciju ženske mode na filmu Neverovatna muška moda Kako bi prema modnim stručnjacima trebalo da se oblače muškarci Seksi majice poznatih Kako obična majica može da postane šik komad · · ·