Kako da u muškim krojevima budete prava dama
PULS GRADA · moda

Ima li išta udobnije od pamučne majice vašeg dečka, priznajte? Čak i kada za tim nema nikakve potrebe ovaj komad garderobe je nekako neobjašnjivo udoban ne samo za spavanje, već i za sve trenutke kada biste želeli da se osećate lagodno, dobro i opušteno. Kako biste napravili dobru ravnotežu između ženstvenog izgleda i muških odevnih komada nije vam potrebna magija, već samo par dobrih saveta.

Evo kako da klasične odevne komade koje najčešće pozajmljujete od svoje snažnije polovine konačno valjano uklopite i to od jutra do mraka. Na vama je samo da odaberete šta je sledeće što biste pozajmili iz njegovog garderobera!

1. Blejzer u dnevnoj varijanti

Kada vam neko pomene blejzer verovatno odmah pomislite na visoke poslovne zgrade i komentarišete kako to nije vaš stil, ali razmislite – kombinacija blejzera i pastelnih pantalona, ležerne suknje, mornarske majice i patika mogla bi da bude vaša nova dnevno-poslovna uniforma, u kojoj biste zaista uživale!

2. Blejzer noću

Umesto da čekate da vas nakon romantične večere simpatični mladić ogrne svojim sakoom odlučite se da same ponesete jedan takav na večeru. Izgleda odlično, a o praktičnosti da i ne govorimo!

3. Boyfriend farmerke danju i noću

Na prvi pogled mogu vam se učiniti previše vrećastim, međutim, ako ih kombinujete sa drugim odevnim komadima koji su ženstveniji dobićete sjajan efekat devojke koja zna šta želi i oseća se dobro u svojoj koži.

4. Klasična košulja

Zakopčajte je do vrha brade, i uparite sa tamnim farmerkama, ali da ne biste sebi izgledali prestrogo, dodajte upadljive cipele ili torbu i tako zaokružite svoj novi izgled.

5. Košulja za večernji izlazak

Nema potrebe da u ovaj klasičan dnevni stil ne unesete malo večernje drskosti. Kožna jakna je u tom slučaju najbolje rešenje, ali i ležerna vetrovka upadljive boje ili nekakav prsluk sa resama mogli bi da vašoj klasičnoj kombinaciji daju sasvim novi štimung.

6. Cigaret pantalone danju

Nema potrebe da pantalone čuvate za poslovni sastanak ili neke sasvim ozbiljne prilike. Kao što ste do sada imali prilike da shvatite – dobra kombinacija je jedino što će od vas napraviti stilski perfektnu osobu.

7. Pantalone u večernjem izlasku

Ukoliko rešite da svoj večernji izgled osvežite, uparite svilenu i veoma seksi majicu ili top, sa nešto jednostavnijim ili klasičnijim krojem pantalona.

8. Duks u večernjem izlasku

Ne, nismo sišli s uma, i ne mislimo da bi trebalo da u trenerci pođete na romantičnu večeru, zapravo ne postoji razlog zašto biste se odrekli svoje ženstvene strane. Ako pronađete pravi kroj i veličinu, nešto što se lako može uklopiti čak i sa čipkom vaš izgled će dobiti na specifično modernom izrazu.

Victoria Beckham Trend 2015: Naočare za sunce iz kolekcije Victorije Beckham Blogerke za najbolji stil Koje blogerke treba da pratite zbog dobrih ideja Mad Men Evolucija stila u seriji „Mad Men“ Office stil Budite „modni šef“ u kancelariji · ·