pinecone-1168741__340
fotografija

Nije vam potreban skup foto-aparat da biste napravili fenomenalne fotografije, potrebno je samo da posmatrate predmete i objekte iz drugačije perspektive.

Male tajne velikih majstora su uvek dobrodošle. Nekada jednostavno niste u prilici da sve naučite ili da pitate one koje biste želeli, a ukoliko volite da usvajate nova znanja i veštine, ovakve stvari bi vam mogle biti od koristi!

Obično (pogrešno) smatramo da nam je za dobru fotografiju potreban predeo koji oduzima dah ili slavna građevina koja je omiljena lokacija turista, ali ponekad su nam dovoljni predmeti koji su konstantno u našem okruženju, a na koje ne obraćamo dovoljno pažnje.

Internet i Instagram su prepuni slika fantastičnih fotografa i zaista je teško izdvojiti se i postati autentičan. Ukoliko želite da ljudi obrate pažnju na vas, pokušajte nešto drugačije. Dajemo vam deset saveta koji će vam pomoći da posmatrate stvari iz drugačije perspektive.

Slikajte iz drugačije perspektiveOtvori galeriju
Priroda Nešto je isto a nešto se razlikuje Izmene u gradovima Pronađite razliku Poljupci širom sveta Poljubac je isti na svim meridijanima Taksista fotograf Njujorški taksista 30 godina fotografisao svoje putnike · · ·