Kako da odaberete idealan karmin za jesen
PULS GRADA · lepota

Drage dame, vreme je da polako ostavite šljašteće i karmine koji “bodu oči”, pošto je taj trend prošao sa letom.
Dolazi nam jesen, a uz ovo godišnje doba, po pravilu se uklapaju suptilnije i manje upadljive boje.

SENZUALNA BOJA VINA

S tamnijim, mat nijansama crvene boje, ne možete pogrešiti, pošto su one same po sebi senzualne, a mi ćemo vam reći i da su ove jeseni hit bordo i boja vina. Ove boje usne čine manjim, pa više priliče damama sa punijim usnama. Takođe, uz njih se preporučuje neupadljiva šminka, tako da ne bi trebalo preterivati sa rumenilom, maskarom i senkom. Od selebriti dama, ovaj stil često praktikuje Džej Lou, ali i Džesika Alba.

ZAVODLJIVA BOJA ČOKOLADE

Čokoladna boja je veoma trendi poslednjih nekoliko sezona. Iako nekima na prvu loptu možda i ne zvuči zavodljivo, promenićete mišljenje kad čujete da ga veoma često koriste i holivudske dame sa stilom kao što je Rijana, koja prosto obožava čokoladne usne. No, naravno kada birate određenu čokoladnu boju treba imati na umu da su za dnevnu varijantu prikladnije svetlije, a za večernju, elegantniju, tamnije nijanse. Verovatno nema potrebe ni spominjati, ali za svaki slučaj – senku obavezno uskladite sa karminom.

BOJA KOŽE JE UVEK SEKSI

Iako se neke dame sa tim možda neće složiti, brojna istraživanja su pokazala da mušakraci smatraju da su prirodne, odnosno nenašminkane ili jedva našminkane dame veoma, veoma seksi. Pošto muško oko nije tako vešto da primeti šminku kao žensko, sa karminom boje kože ih možete “malo prevariti”. Vi ćete se osećati lepo, a on neće imati utisak da ste nalickani svim tim jakim bojama. Osim toga, nude nijanse su veoma lake za nošenje i idu uz svaki tip šminke, tako da vam to ostavlja dosta otvorenih opcija. Čini se da je ovo win-win situacija. A još ako vas podsetimo da Anđelina Džoli i Kim Karadšijan obožavaju nude lipstik…

ZABORAVITE NA LJUBIČASTU

Iako je prethodnih godina važila za trendi nijanasu, prošle sezone je istrošila svu slavu, tako da više nije toliko popularna. Može da bude i previše upadljiva, a iako su mnogi mišljenja da se slaže uz gotovo sve, svetske zvezde su ljubičatu polako počele da izbegavaju. Tako da, ako želite da budete u trendu ove sezone – zaboravite na ljubičastu.


Transformacije poznatih glumica Poznate ličnosti koje su eksperimentisale sa bojom i dužinom kose Žene sa lepim kosama Pravila na koja ne zaboravljaju žene sa divnom kosom Muškarci sa stilom Momci od stila – juče, danas i sutra Parfemi Novi parfemi: Najbolje mirisne note za jesen · ·