toa-heftiba-214340-unsplash-1120x747-1
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Kuhinja jeste jedna od najvažnijih prostorija u svakom stanu ili kući, ali spavaća soba je ono što prvo vidimo ujutru po buđenju i poslednje uveče pre odlaska na spavanje. Zato je veoma važno da to bude prijatno okruženje, u kome se nalaze baš one stvari koje su nam neophodne.

Horoskopski znaci imaju različite osobine i različite potrebe po pitanju skoro svega, pa tako i kućnog uređenja. Ako vam se čini da vam nešto fali u spavaćoj sobi, možda je to zato što se u njoj ne nalazi ono što je potrebno vašem znaku da se oseća prijatno. Proverite šta bi moglo da bude rešenje za trenutno osveženje ove prostorije u skladu sa vašim osobinama.

Vatreni znaci

Ovi horoskopski znaci po prirodi su napeti i teško im je da se opuste, tako da bi spavaća soba trebalo da služi upravo za to. Mora istovremeno biti i inspirativna, jer čim vatra počne da se gasi, mogu da stignu razne ideje.

Ovan: Kreativna lampa ili neonski znak kraj kreveta odlični su za zapisivanje ideja koje bi mogle da dođu pred spavanje.

Lav: Morate udovoljiti sebi posebnim ugođajem, recimo modernim posuđem i poslužavnikom za uživanje u doručku u krevetu.

Strelac: Za dobar san neophodni su vam udobni jastuci, a idealno bi bilo da imaju neki motiv inspirisan putovanjima, koja toliko volite.

Važdušni znaci

Najviše vole prirodne materijale oko sebe, koji prijaju koži i izazivaju osećaj lakoće i strujanja vazduha. Takođe je poželjno da predmeti oko njih mogu podstaći na razgovor, jer su u tome dobri.

Vaga: Najviše ste posvećeni balansu i ravnoteži, uz zdravu dozu estetike i lepote oko sebe. Ukrasne sveće ili mirisni štapići uvek pomažu za dobar osećaj.

Blizanci: Vaša interesovanja se stalno menjaju i rastu, tako da obavezno morate imati prostor za odlaganje novih knjiga, enciklopedija i magazina koje nabavite.

Vodolija: Prija vam ono što je zabavno i neočekivano i volite da iznenadite goste. U tome vam može pomoći kugla za prelamanje svetlosti postavljena na pravo mesto.

Zemljani znaci

Za njih, manje može da bude više, naročito kada se to kroz prizemljenu energiju prenese u spavaću sobu pomoću sofisticiranih i kvalitetnih stvari.

Bik: Krevet je mesto na kome se osećate najprijatnije i zaštićeno. On mora biti udoban i prekriven posteljinom od isključivo prirodnih materijala.

Devica: Prostor u kome ćete lako pobeći od svakodnevnih briga možete uspešno napraviti u spavaćoj sobi pomoću posebnih kristala koji bi služili da iskanališu sav višak energije.

Jarac: Uprkos tradicionalnom delu ličnosti, uvek vam je potreban i onaj kreativni i jedinstveni deo. Ukrasne biljke sa lepim vazama dobar su način za lični pečat.

Vodeni znaci:

Kada se skupi emotivni naboj u toku dana, mora da postoji i zdrav način da se isprazni. Vodenim znacima je potrebno mesto sa skoro spiritualnim svojstvima za to, gde mogu lako napuniti baterije.

Rak: Često pomažete drugima, ali i vama je potrebna pažnja i nešto za sigurnost. Knjige pesama i pozitivnih afirmacija mogle bi da budu prava stvar za vas.

Škorpija: Intuicija je nešto na šta se uvek možete osloniti, tako da vredi raditi na njoj. Meditacija je dobar način za to, a može biti lakša uz osveživač prostora sa opuštajućim mirisom.

Ribe: Muzika vam je veoma bitna u životu i pomaže vam u raznim situacijama. Zato vredi uložiti u neki dobar kućni muzički sistem za pravi hedonistički ugođaj.

1024px-national_library_of_finland Finska nacionalna biblioteka je pravo arhitektonsko remek-delo Beautiful_Old_mystical_bridges_1_cover Prelepi stari mostovi kao iz bajke 23668375_130890144263924_5135832144920182784_n-5b4550ca390a0__700 Fantastične fotografije napuštenih građevina u Evropi Forma ideale Da mali stan ne bude tesan · · ·