Moj bicikl
U VAZDUHU · trend

Kada bismo samo mogli u isto vreme i da obavimo nešto i odemo negde, svratimo do omiljene poslastičarnice a da ne pokvarimo liniju, i da uz to stignemo da malo odmorimo, a da na kraju dana i dalje budemo puni energije. Zvuči nemoguće, ali postoji nešto što je već odavno postalo deo svakodnevnog života mnogih ljudi, posebno u većim i razvijenijim gradovima.

Svakoga dana povećava se potreba za balansom između obaveza i slobodnog vremena, i to tako da izbor bude zdrav i finansijski prihvatljiv. Bicikl je postao nešto mnogo više od prevoznog sredstva ili rekreacije. Eben Weiss, jedan od savremenih pisaca o biciklizmu, rekao je da je bicikl izum koji je oduvek bio daleko ispred svog vremena ali je, čini se, njegovo vreme konačno došlo! Jedan podatak koji ide tome u prilog jeste da je ove godine prvi put na nivou Organizacije ujedinjenih nacija donesena odluka da se 3. jun svake godine proglasi Međunarodnim danom bicikla!

I Srbija je jedna od zemalja u kojoj se sve više voze bicikli i posvećuje pažnja ovoj savršeno jednostavnoj mašini, koja pored svoje praktične primene može da bude i lepa, tako da se savršeno uklopi u vaš svakodnevni život.

Moj bicikl je mala porodična firma koja već četvrtu godinu za redom pravi bicikle koji postaju deo života njihovih kupaca. U pitanju su jednostavni gradski bicikli napravljeni po zamisli svojih budućih vlasnika. Koliko često imate priliku da kupite nešto što vam u potpunosti odgovara, a da niste morali samo da izaberete ono što vam je najprihvatljivije od ponuđenog, gde najčešće morate da napravite neki kompromis. Tražili ste baš teget košulju, ali poslužiće i ova tamno plava; našli ste savršene cipele, ali nemaju vaš broj. Bicikl se ne kupuje toliko često, možda samo jednom u životu, i treba da bude baš onakav kakav želite. Treba da vam bude udoban za vožnju, ali zašto pritom ne bi bio i lep ili izrađen u vašoj omiljenoj boji. Da bude prepoznatljiv kao vaš bicikl.

Malo porodično preduzeće koje pravi bicikl po vašoj meriOtvori galeriju

Tim koji stoji iza priče Moj bicikl je tu da vas sasluša, posavetuje i odgovori na sva vaša pitanja. Sa ponudom od skoro 10 različitih tipova rama, u 200 različitih boja, preko 20 različitih tipova i boja guma, sedišta, ručica, traka, volana i nekoliko različitih tipova menjača sigurno će moći da odgovore na većinu vaših zahteva.

Dišite punim plućima, družite se s ljudima i upoznajte svoj grad iz drugačije perspektive, na biciklu koji će biti samo vaš i koji ćete s ponosom voziti.

page-cover-glitter-butts Zadnjice sa šljokicama: Novi letnji trend na Instagramu photo-1490725263030-1f0521cec8ec U damskom stilu: Hit šeširi za letnju sezonu hbz-sunglasses-index-1523032899 Naočare za sunce: Koje modele ćemo nositi ovog leta Obuća za leto Hit obuća za leto 2018: Povratak kultnih modela · · · ·