www.le-happy.com
U VAZDUHU · trend

Kada je u pitanju tako jednostavna stvar kao vođenje računa o farmerkama, postavlja se mnogo pitanja. Dok jedni kažu da ih nikada ne treba oprati, drugima je pomisao na tako nešto grozna, pa ih svako malo peru. Ali da li će one zbog toga izgubiti svoj oblik i boju? Toliko nedoumica, pa evo odgovora koji će vam jednom za svagda pomoći, kako bi vaše farmerke uvek izgledale besprekorno.

Koliko često treba prati farmerke?

Ne treba ih prati previše često. Ako ih perete jednom nedeljno, sada ih stavite u mašinu jednom na dve nedelje, ili čak mesec dana. Naravno, ako vam parče pice padne direktno na farmerke, jasno je da ćete ih odmah oprati.

Zašto ne treba često prati farmerke?

Iz jednostavnog razloga što tako izgledaju bolje, a i ne zaboravite da usput štedite struju i vodu.

Kako prati farmerke?

Izvrnite ih naopako, pa ubacite u mašinu za veš zajedno sa drugim tamnijim stvarima. Perite ih u pretežno hladnoj vodi, uz blag deterdžent, i bez dodavanja izbeljivača.

Da li treba prati novi par farmerki?

Generalno nije neophodno. Jedino ako kupite farmerke u vintidž radnji, pa želite da budete sigurni, onda ih ipak odmah nakon kupovine operite.

Kako da farmerke ostanu čiste između dva pranja?

Dovoljno je da ih prebacite preko ofingera i ostavite napolju da se malo proluftiraju. Ako se istegle na kolenima, samo ih brzinski ispeglajte, kako se njihov oblik ne bi deformisao.

Saveti kako da vodite računa o džinsu

Džins je jedan od materijala koji sve bolje izgleda sa godinama. Ipak, ako želite da vam dugo traje, uložite u kvalitetan komad. Ako se pohaba ili raseni, nemojte ga bacati, već odnesite kod krijačice da ga ojača na pocepanim mestima.

Beosport kolaž Beosport: Street. Urban. Hype. Šminka i frizura Trendovi u šminkanju i frizurama za jesen 2017. landscape-1482518765-untitled-12 5 manikira koji će obeležiti ovo leto pagecover Mace kao minđuše · · ·