Kako da se obučete ako ne volite svoje ruke
PULS GRADA · moda

Stiglo je ponovo toplo i sunčano vreme a vi još uvek niste u potpunosti zadovoljni svojim telom, pa počinjete da paničite. Druge dame, koje su provele dosta vremena ove zime vežbajući sa tegovima, sada mogu da otkriju svoje lepe mišice, ali ne i vi.

Nema razloga za paniku ili nezadovoljstvo, ovog proleća i leta trendovi su na vašoj strani, a svaki se nedostatak može sakriti, samo ako znate kako…

Bilo da vam se čine previše tankim, bucmastim ili nedefinisanim, mi vam pomažemo da rešite dilemu – šta da obučete ako niste zadovoljni izgledom svojih ruku:

1. Izbegavajte pretesne rukave

Ako se plašite da bi ruke mogle da vam izgledaju kao kobasice, trebalo bi da izbegavate uske rukave. Ili kupite majice koje imaju lepršave rukave, a koje bi mogle da vam daju romantičan izgled. U protivnom odaberite haljine i druge odevne predmete koji su sasvim bez rukava, bez rizika nema ni pogrešnog poteza…

2. Birajte modele koji imaju dublji rez u predelu pazuha

Vodite računa da rukavi koji su ukrojeni prenisko ili previsoko možda ne odgovaraju vašim rukama i ramenima. Ako niste sigurni kako to tačno da proverite konsultujte nekog krojača ili sami proverite da li vam se vidi deo grudnjaka, kada nosite svoju omiljenu haljinu ili bluzu.

3. Gola ramena

Ovakvi modeli su opet veoma popularni. I to iz dobrog razloga, baš onog koji vama ide u prilog! Ova metoda je vrlo dobra za skrivanje ruku, jer se pažnja sa njih prebacuje na ramena, a tu nema problema čak i kada postoji koji kilogram viška.

4. Dugi rukavi leti?

Nemojte se čuditi, bluza od lana koja skriva ruke kojima niste previše zadovoljni odlično je rešenje. U idealnom slučaju lagani letnji povetarac pomoći će vam da izgledate kao prava šumska vila.

5. Vreme je za kimono

Ne samo što je moderan, već je i veoma praktičan. Nije to klasičan kimono, već kreativno rešenje inspirisano ovim odevnim komadom. Dakle, pustite mašti na volju i prebacite nešto preko onog dela tela kojim niste zadovoljni. Drugi će vas gledati, i to sa divljenjem.

cover Šta novinari InStyle Magazina nose u svojim torbama tokom nedelje mode Sunčane naočare za muškarce Kako da uparite brkove ili bradu sa sunčanim naočarima cover Modni dvoboj: Espadrile vs brodarice Najbolje od mode 70-ih Najbolje od mode sedamdesetih · · · · ·