devilwearspradainterview2906a
PULS GRADA · stilistika

Bliži vam se razgovor za posao, misli se roje u glavi, a jedna od njih, svakako je, i čuveno pitanje – Šta da obučem? Dobro znate da je prvi utisak najvažniji, te da se za ovaj dan vredi potruditi. Ali, kako pronaći pravu meru, te odabrati kombinaciju koja je poslovna, ali ujedno i šik? Drage dame, mi smo se potrudili da pronađemo odgovor na ovo pitanje, zato se udobno smestite i hvatajte beleške.

Za početak, dajemo vam par saveta sa kojima nema greške. Neka vaš izbor bude udobna garderoba, u kojoj se osećate prijatno, jer intervju nekada potraje duže od očekivanog. Dan pred odlazak na razgovor, uradite generalnu probu, tako što ćete kod kuće vežbati držanje i položaj tela. Vaš cilj je da zračite samopouzdanjem, te vodite računa da vam leđa budu prava. Kada je u pitanju satnica, pobrinite se da stignete ranije, kako biste imale vremena da saberete misli i lagano uđete u prostoriju. Šminka ne bi trebalo da bude upadljiva, što prirodnije to bolje. Dešavaju se nepredviđene situacije, maskara se razmaže, tragovi karmina se pojave na zubima, i to može da deluje neozbiljno. Intervju za posao nije prilika za prskanje omiljenog parfema, bar ne u velikim količinama. Ne vole svi iste mirisne note, pa poslodavca možete odbiti svojim izborom. Da biste zaokružile priču, odaberite prikladnu torbu, koja neće biti ni premala, ali ni prevelika, već taman da u nju stane vaša radna biografija i sezonski detalji. Sada stižemo do najvažnijeg dela, a to je odevna kombinacija. Pripremili smo par predloga, nadamo se da ćete u nastavku pronaći nešto što odgovara vašoj ličnosti.

1. Sportska elegancija

Odelo ravnog kroja, zatvorene ravne papuče i naušnice sjajan su izbor ukoliko volite ležernija izdanja. U pogledu boje, možete izabrati neku neutralniju varijantu kao što su crna, siva, bež, ili pak zavodljivu pink, koja je trenutno vrlo popularna.

2. Šik

Crni kombinezon, upadljive minđuše, crne salonke na nisku štiklu i torba srednje veličine je sve što vam je potrebno da ostavite utisak dame od stila i stava.

3. Ležerno

Taman džins, bluza dugih rukava, patike i efektni detalji odličan su izbor ukoliko je u pitanju posao u kreativnoj industriji, koji ne nalaže strogi dress code. Mladalački, razigrano i maštovito.

3. Ženstveno

Duga cvetna haljina, duboke čizme, torba na rame i alke zvuče kao dobitna kombinacija za boho damu. Ovakvom haljinom istaći ćete romantičnu stranu svoje ličnosti, a elegantni crni detalji će samo dodatno naglasiti vašu sofisticiranost.

5. Elegantno

Cigaret pantalone, bluza upadljivog dezena, crne ravne cipele i detalji u istoj boji siguran su izbor u svakoj prilici! Ovakvim odabirom ostavićete utisak praktične osobe koja je jasno fokusirana na svoj cilj, ali koja ume i dobro da se zabavi.


collage Škotski karo na kraljevski način collage Hit modne kombinacije za novembar Use Less sajt Stilski trikovi: Kako da staro bude ove jeseni novo collage Modni trendovi ’90-ih koji doživljavaju veliki povratak · · ·