Terasa
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Stanovi sa terasom uvek imaju prednost. Jasno je, terasa je to mesto gde se susreće intima našeg stana sa spoljnim svetom. Sigurno vam je sad prošlo kroz glavu nekoliko super velikih terasa na kojima ste bili i poželeli ste da su vaše, da možete da se izležavate i sunčate ili samo sedite i pijete kafu. I verovatno imate ideju kako bi izgledala vaša savršena terasa, kakav bi bio nameštaj, kakvo cveće biste gajili. Čak i da imate malu terasu, kao što je uglavnom slučaj, ne morate da je koristite samo kao mesto za sušenje veša.

Ako vam je do sada pogled na balkon bio pomalo stresan, jer vam se čini da nikako u tih nekoliko kvadrata ne možete da se opustite, varate se.

Ovo je samo jedan primer kako i vaša terasa može da izgleda ukoliko se samo malo potrudite. Suština jeste da tih nekoliko koraka betona i gvožđa vi dekorišete kako vama odgovara i da počnete da uživate u svom slobodnom vremenu na terasi. Mesto gde ćete moći da se opustite posle napornog radnog dana ili da započnete dan jeste baš ta terasa koju sad sumnjičavo gledate. A kad zavolite svoj balkon, dobili ste mesto za čitanje, ispijanje kafe, romantičnu večeru.

Više inspirativnih fotografija pogledajte u našoj galeriji:

Jednostavno i modernoOtvori galeriju

Kao što vidite, za uživanje na terasi potrebno je uneti neki detalj, možda neku lampu, svetiljku, udoban nameštaj, uzeti dobru knjigu i početi sa opuštanjem. A i prijatelji će rado svraćati u vašu malu oazu mira i lepote.

Kineska knjižara Zhongshuge-Hangzhou: Knjižara u kojoj nema kraja dobrom štivu Studio DAB DAB Design: Originalan nameštaj kvalitetne izrade Rešenje za ljude koji nemaju dovoljno prostora za garderobu u ormanu Rešenje za ljude koji nemaju dovoljno prostora za garderobu u ormanu Kutak za čitanje Idealna mestašca za opuštanje uz knjigu ·