Egipat Big Blue
PULS GRADA · aktuelno

Leto brzo dođe, u to ste se uverili toliko puta do sada. Svi negde putuju a vi češće gledate fotografije sa tuđih putovanja nego što se i sami hvalite. Slušate kako su vaši prijatelji uživali u najboljim hotelima i to po najpovoljnijim cenama… A vi? Opet ništa!

Da, znamo da je kraj meseca nezgodno vreme da se planira, pa još letovanje, nije mala stvar. Ali ovakvi uslovi su prilika da za svega nekoliko hiljada dinara rezervišete ono letovanje o kojem razmišljate svakog jula, konstatujući – eh, pa kad se nisam setio/la na vreme. I tako iz godine u godinu propuštate priliku. Možda je potrebno da jednom promenite svoje navike i odete na godišnji odmor koji želite i koji vam pripada!

Evo kojih 5 koraka tom prilikom morate napraviti:

1. Pogledajte ovaj čaroban video, zatvorite oči i razmislite – gde zaista želite da putujete ovog leta. Hoće li to biti duga peščana plaža u Turskoj, neka daleka i egzotična zemlja? Možda bi vam najviše prijala Grčka, ali neko mesto gde još niste bili?

2. Od četvrtka svratite na Beogradski sajam i tamo na štandu turističke agencije Big Blue odmah ostvarite sajamski popust. Ako se odlučite gde letujete, očekuje vas i popust na uplatu aranžmana i popust na bukiran aranžman od 45%. Zar to ne zvuči baš kao iz bajke?!

3. Ali najpre da proverimo jeste li odlučili gde ćete – Turska, Egipat ili možda Grčka?

Turska je kao dobra vila, to je destinacija koja ispunjava sve letnje želje svojih gostiju, bilo da žele da uživaju u tišini i miru, letuju sa porodicom ili se otisnu u pravu avanturu prepunu provoda. Budući da izlazi na tri mora nema potrebe objašnjavati da je u poslednjih par godina Turska ponovo destinacija broj jedan kada je reč o letnjim odmorima. Sinonim za odmor i uživanje, nekada je bila finansijski nedostižna prosečnom putniku, danas to više nije slučaj, i zato bi bila prava šteta da ne letujete upravo ovde!

Egipat – svi pričaju o sjajnom osećaju da se na odmor odlazi u vreme kada je ovde još uvek dosta hladno za kupanje i sunčanje. Idealna prilika da osetite šta znači opcija All Inclusive na arapski način, i da uživate u svim čarima Crvenog mora.

Možda neki grčki biser, kao što su Kos, Samos, Glifada ili možda Palermo?
Kos je jedno od ostrva koje privlači najveći broj turista u Grčku. Poznat je pod imenom „Plutajuća bašta“ a bogat je i arheološkim nalazištima. Glavni adut Kosa su plaže: duge peščane s crnim ili zlatnim peskom, i male i zavučene šljunkovite uvale.

Palermo je grad kraljeva i prosjaka. Istorijsko jezgro obiluje umetničkim delima koja svedoče o burnoj prošlosti. Za one koji sebe smataju ljubiteljima vina odlazak u Marsalu biće istinski doživljaj.

Samos (Pitagorino ostrvo) je razdvojeno samo kanalom od Male Azije. Ostrvo obiluje prirodnim lepotama, planinama i vinogradima. Ukoliko želite da svoj odmor upotpunite izlascima i noćnim provodom ovo je vaša idealna destinacija!

Glifada je elitno predgrađe Atine s izlazom na more, zarad čega je još zovu i Atinska rivijera. omiljeno mesto za odmor grčkog ali i svetskog džet-seta. Ukoliko volite i plaže ali nikako ne možete da zamislite život bez urbane gradske vreve, ovo je vaš biser!

Sada kada ste na samo dva koraka od svog idealnog letovanja – ne zaboravite da u slučaju da aranžman bukirate do kraja februara ostvarujete popust od 45 %.

4. Vreme je za akciju! Na Sajmu turizma, od 22-25. februara rezervišite aranžman za samo 5000 RSD.

5. Ovo je poslednji korak, zato možete i da se opustite, jer nema tog problema koji vam Big Blue osoblje ne može rešiti. Želite da putujete sami? Može! Potrebna vam je ponuda koja uključuje besplatan smeštaj dece? Naravno!

Vidimo se na društvenim mrežama, kad se i vi konačno pohvalite fotografijama s idealnog letovanja!

page-cover-bafta Najbolje obučene glumice na BAFTA nagradama The-Surprising-History-of-Valentines-Day-760x506 Mračna istorija koja se krije iza Dana zaljubljenih Vasa poruka na cokoladi Najlepse Zelje-cover Ljubav je na čokoladi 4 Pandora: Ljubav u punom sjaju · · ·