Sunčane naočare za muškarce
PULS GRADA · moda

Dragi muškarci, možda to niste znali, ali postoje neka pravila kojih je bolje pridržavati se kada govorimo o modi, nego ih izbegavati.

Konkretno mislimo na odabir sunčanih naočara koje se idealno kombinuju ne samo sa vašim oblikom lica, već i sa bradom i brkovima ukoliko ih nosite.

Budući da su sve to ukrasi, ne bi trebalo smetnuti sa uma da pravi izbor brade može na primer sakriti neke nedostatke na vašem licu, a istaknuti ono najlepše.

Kada tome dodate i pravi okvir i boju naočara za sunce, vi se automatski kandidujete za privlačnog momka koji izgleda kao lice sa naslovne strane modnog magazina, a ko bi takvu priliku još propustio.

Baš kao što biramo i trudimo se da kombinujemo garderobu sa cipelama, tako isto postoje i neka osnovna pravila kada kombinujete frizuru, pa i brkove ili bradu sa naočarima za sunce.

Kao što već sigurno znate, one se biraju prema obliku lica, ali u slučaju kada je to lice ukrašeno dlakama, pojedini saveti mogu vam pomoći da brže i lakše pronađete ono što vam je potrebno.

Sunčane naočare ne samo da bi trebalo da štite vaše oči, već u novijoj modnoj istoriji one predstavljaju čitavo novo polje na kojem se iščitavaju vaše druge sklonosti, težnje i stil života. Moderan izgled lica svakako je željeni efekat koji bi svaki muškarac želeo da postigne, a evo i kako da napravi prvi korak u izboru, i čega bi obavezno trebalo da se pridržava.

cover Modni dvoboj: Espadrile vs brodarice Najbolje od mode 70-ih Najbolje od mode sedamdesetih Kako da nosimo dokolenice ovog leta Kako da nosite dokolenice ovog proleća Moderne muške čarape The Pocket Sock – vaše su čarape tajna riznica dragocenosti · · ·