Lepota u proleće 2015.
PULS GRADA · lepota

Ovo proleće će proći u znaku prirodnog i svežeg tena, boho raspuštene kose, oči biste trebale šminkati u dobro poznatom „zadimljenom“ stilu, a usne jarko crvenim karminom. Ako vas zanima koji su to ključni trendovi za proleće/leto 2015. pogledajte detaljan pregled onih stilova koji će direktno sa modnih pista sići u gradove širom sveta.

Prirodni izgled tena

Pre nego što uđete u novu sezonu možda bi bilo preporučljivo da posetite svog dermatologa, jer će ove sezone lep ten biti prioritet. Pronađite odgovarajuće proizvode za negu vaše kože, tako da ona postane zdrava, blistava i naravno veoma čista. Tečni puder, ali i drugačije vrste podloga koje prekrivaju manje ili više površinu vašeg lica zaboravite. Potrebna vam je samo dobra krema sa zaštitnim faktorom.

Obasjane suncem

Jedino što se preporučuje u novoj sezoni jeste mala količina bronzera, i to u svim delovima lica, jer je blaga preplanulost ponovo „in“. Zapravo više je reč o prirodnoj lepoti koja tek na pojedinim delovima vašeg lica oponaša prolećne zrake sunca, tako da je na vama da pronađete odgovarajuću četku i istaknete obraze, vrh čela, nosa i brade.

Povratak crvenom karminu

Ovo proleće obeležiće veliki povratak ženstvenosti i elegancije, a ima li boljeg načina za tako nešto nego da svoje usne obojite ruževima u nijansama sočnih bobica – crvena, bordo, ljubičasta ili marsala.

Mačkaste oči

Takav je oblik već preporučen od strane najpoznatijih kreatora kada je oblik naočara za vid ili sunce u pitanju, ali ovaj se stil odnosi i na vašu šminku. Dakle, ajlajner u ruke i počnite da vežbate iscrtavanje te famozne linije!

Ljubičasta senka za oči

Ove sezone biće najbolji izbor za večernje prolećne izlaske. Ona je malo manje dramatična od braon ili crno-sivih nijansi, a jednako je efektna i može se nijansirati u zavisnosti od prilike od lavande do noćne rapsodije. Za najbolje efekte koristite je u kombinaciji sa kremastom olovkom u istoj nijansi.

Dim u očima

Da, ponovo je aktuelan, kao da nikada to i nije prestajao da bude. Zahvaljujući modnom diktatu čuvene modne kuće Chanel preporučuje se izgled kao kada vam se desi da našminkani odete u krevet, a onda ujutro razmazani u neverici gledate sebe u ogledalu!

Bronza i na kapcima

Izbegavajte tipične braon nijanse ove sezone, izbegavajte sve nijanse braon i zlatne koje su bez onog karakterističnog svetlucavog, gotovo sunčanog odsjaja, naročito kada govorimo o dnevnom šminkanju. Bronzer i malo sjaja na kapcima je sve što vam je potrebno za novi radni dan.

Grafika na vašem licu

Sa povratkom veselih ’60-ih tu je i čuveni ajlajner. Ne zaboravite da oslobodite ruku, i da povlačite debele poteze koji će vaše oko naglasiti. U slučaju da ste još uvek nevešti najveće slabosti prekrijte jarkim senkama za oči poput zelene, žute ili plave.

Vetar u kosi

Kao što bi vaš ten trebalo da bude prirodan, ili da makar najviše podseća na takav, slična je situacija i kada je vaša kosa u pitanju. Prirodno sušite kosu kada god ste u prilici, a u slučaju da nosite punđu, konjski repić ili pletenicu neka one budu neobavezne. Najbolje je ipak da kosu pustite da slobodno pada, nema potrebe da se fenirate, na protiv ove sezone je dozvoljeno biti i pomalo neuredan!

Nokti lakirani samo do pola

One dame koje su uvek u žurbi i gotovo nikada nemaju vremena da srede svoj lak na noktima ove sezone mogu da predahnu. Meki, pastelni tonovi su popularni, a vi se njima možete poigravati ili se držite onih pravila koja su već ustanovljena!

Rihanna novi album Guste obrve nisu u trendu – one su klasika Šminka za razgovor za posao Šminka i frizura za razgovor za posao Najlepše žene na svetu Još jedna lista: Najlepše žene sveta Marylin Monroe Marilyn Monroe se vraća Max Factoru · · · ·