ljubav
U VAZDUHU · urban flash

Sigurni smo da ste svi osetili kada je osoba sa kojom ste nesrećna. U odnosu gde treba da postoji poverenje i sigurnost, ovakva stvar može da okrene ceo odnos naglavačke. Da li se to veza bliži kraju? Da li ste vi učinili nešto loše?

To su sve misli koje se javljaju i one su izvan vaše kontrole, i često imate utisak da se vaš partner oseća mnogo gore nego što zapravo jeste. Često je osoba sa kojom ste pod stresom zbog posla ili oko nekih privatnih stvari u koje još uvek ne želi da vas uvuče. Međutim, ako je vaš partner/ka sve hladniji i mada govori da stvari nemaju veze sa vama vi osećate drugačije, pravi je izazov pronaći način kako se postaviti i šta raditi. Postoji nekoliko sigurnih znakova da je osoba sa kojom ste nesrećna, i u dosta slučajeva oni mogu imati veze sa tim što osoba više ne želi da bude u vezi sa vama.

1. Odjednom je stalno na poslu.
Naravno, devet od deset puta jeste u pitanju period u kom nešto mora da se završi i potrebno je da ostaje do kasno. Ali, postoji i mogućnost da beži od vas tako što ostaje na poslu.
2. Ako je sve vreme mrzovoljan/ljna.
Mrzovolja koja je konstantna je jedan od prvih znakova toga da je osoba nesrećna u vezi. Njoj može da se čini da je pod stresom i da je sve nervira ali ako ne ume da navede razlog i to sve traje neko duže vreme, onda je verovatno nesrećna u vezi.

3. Više se ne raspravljate.
Iako ovo možda smatrate dobrim znakom, psiholozi kažu da je ovo loše. Na neki način, osoba koja je prestala da se raspravlja i svađa se polako „odjavljuje“ iz veze.
4. Vaš partner odlazi na spavanje dosta posle vas.
Ovakvo ponašanje partnera, ako je učestalo, direktna je poruka da ne želi više seks sa vama, ni da se mazi ni da priča u krevetu. Naravno, sve ukoliko nije razlog posao ili nešto drugo, izbegavanje fizičkog kontakta je siguran znak da je veza pred pucanjem.
5. Prestalo je poverenje.
Jednostavno je, ako ste poslednja osoba kojoj se partner/ka obrati, ovo je znak da nešto nije u redu. Možda misli da je bilo šta što on/ona izgovori vredno pažnje, možda vas više ne smatra osobom od poverenja.

6. Misle da ste veoma naporni.
Počelo je prevrtanje očima, ućutkivanje, prestalo je slušanje i obraćanje pažnje na ono šta radite. Promena ponašanja ukazuje na to da vaše prisustvo više ne prija osobi sa kojom ste i da je veza u krizi.
7. Niste upoznali njegove/njene nove prijatelje.
Ne morate da se družite sa njima, ali činjenica je da bi trebalo da znate bar kako izgledaju. U protivnom, partner počinje da ima neki svoj drugi „novi“ život u kom ne pravi mesta za vas.

Ruke Šta dužina prstiju otkriva o vama? zgod Zašto su ljudi koji dobro izgledaju totalni gadovi? kim Poznati pre nego što su postali vasionski poznati spavanje Spavanje u fazama? Da li su Nikola Tesla i Vinston Čerčil bili u pravu? ·