veze
U VAZDUHU · urban flash

Koji su to tragovi koji pokazuju da je on ili ona zaista nesrećan/nesrećna u vezi? Možda to i osećate, ali vam je teško da priznate. A nekada možda niste ni bili svesni da osoba sa kojom ste nije srećna pored vas.

Možda sve na površini izgleda dobro, ali kada se zagrebe, nije baš tako. Koji su to nagoveštaji da neko nije srećan u vezi?

Ono što svi odmah primetimo je kada naš partner/partnerka počinje da provodi manje vremena sa nama.

Ovo nije nužno pokazatelj nezadovoljstva, moguće je da posao sprečava nekoga od vas da se češće viđate, ali ako ste nelada zajedno gledali seriju a danas vaš partner/ka sve češće počinje da radi nešto solo, možda je vreme da započnete onaj neprijatni razgovor rečenicom „Da li je sve u redu?“.

Ako vaš partner/partnerka počinje da se povlači u sebe.

Stručnjaci kažu da je svaka promena ponašanja nagoveštaj da se nešto dešava. Moguće je i da vam planira zabavu iznenađenja, ali ako posle izvesnog vremena distanca postane još veća, možete sumnjati u to da nije srećan/srćna sa vama na način na koji vi to želite.

Ako „plane“ odjednom. Kratak fitilj koji se prečesto iskazuje je mogući znak toga da je partner nesrećan u vezi.
Ako prečesto ćuti. Sigurno ste čuli da su svađe znak da je veza u redu. Da je ljudima stalo jedno do drguog i da zato žele da iskažu svoje mišljenje, a spremni su i da se posvađaju. Ali, ako odjednom nemate nikakvu povratnu informaciju, i uglavnom partner/partnerka sve manje priča sa vama, to je .

Druga strana medalje je da sa bliskom osobom stalno upadate u svađu, a ni to nije dobro! Kada na najjednostavnija pitanja odgovara preoštro i sve mu smeta, kada svemu nađe zamerku, ovo može biti znak da se ne oseća dobro u vašem društvu, kao i da ima problem sa vezom u kojoj je.

Ako stalno proverava svoj mobilni telefon umesto da vam posveti pažnju, jasno vam je, to nije dobro. Kada ne obraća pažnju tokom razgovora i postaje manje zainteresovan za seks, budite sigurni da je vreme za ozbiljan razgovor, jer u vašem odnosu odavno gori signal za uzbunu!

slika Neprevodive emocije porodica Porodični život, očekivanja i realnost ap Zabavne ilustracije o francuskom jeziku sitnice Male stvari koje cenimo ·