Kako da znate da joj se sviđate
U VAZDUHU · urban flash

Teško je reći šta se zbiva u ženskom mozgu! Prosečan muškarac zainteresovan za suprotan pol teško će priznati da je za njega i nakon godina vežbanja žeska ćud još uvek pravi mali rebus, ali obično je tako.

Kad god pomislite da ste joj na korak bliže, da vam je naklonjena ili da joj se sviđate ne možete baš nikada biti sasvim sigurni da vam se smeši sreća i svetlost na kraju tunela. Međutim, možda bi par zgodnih saveta moglo da vam da vetar u jedra koja kao da lagano splašnjavaju…

Kako ćete znati da ste joj simpatični? Voleli biste da konačno saznate da li je ta devojka koju već mesecima posmatrate i nevešto „barite“ raspoložena da vam uzvrati istom merom nežnosti ljubavi i pažnje, ili su u pitanju samo pogrešno protumačeni signali. Govor tela bi trebalo da je prilično pouzdan saveznik, ali nikad se ne zna, a naročito sa ženskom prirodom koja je i u narodu poznata kao prevrtljiva.

Dakle, na šta da se oslonite i na šta da obratite pažnju? Gestovi, pogled, izraz lica i držanje celokupnog tela trebalo bi u kombinaciji sa rečima da otkrije čak i dobro skrivenu tajnu (ako ima još uvek onih stidljivih). Jedan zabavan video, momka sa iskustvom mogao bi ili da vas dodatno zbuni ili da vam sasvim pomogne. Stručnjaci tvrde da su žene u čitanju skrivenih poruka između redova daleko spretnije, a ako je to istina, red bi bio da i momci nadoknade propušteno gradivo!

Pištolj za šampanjac Champagne Gun – vodeni pištolj za šampanjac Razlike u godinama parova Ljubav uprkos razlici u godinama Tajland na filmu Pešačio je 500 kilometara kako bi snimio lepote Tajlanda Bogataši koji su propali Poznati koji su od bogataša spali na prosjački štap · · · ·