Photos-From-Modern-Hippie-Rainbow-Gatherings-Around-The-Word_cover
KULTURA · fotografija

„Dugina okupljanja“ su hipi, anarhistički i utopistički događaji na koje dolaze moderni hipici da slave vrednosti ljubavi i slobode. Ne njima ne postoje pravila i hijerarhije, a ulaz je slobodan za svakog ko želi da im se pridruži. Tokom okupljanja, grupe ljudi slobodnog duha igraju, meditiraju, sviraju udaraljke, rade jogu, a mnogi od njih uživaju i u psihodeličnim drogama.

Fotograf Denis Vejas posećuje ovakva okupljanja već 8 godina. Osim što je njihov učesnik, voli i da slikama dokumentuje celokupnu atmosferu ovih hipi manifestacija.

Fotografije iz kolekcije koju vam predstavljamo su nastale u periodu od 2011. do 2014. godine na „Duginim okupljanjima“ u Meksiku, Gvatemali, Rusiji i Maroku. Više informacija o Denisu Vejasu možete pronaći OVDE.

UPOZORENJE: Na slikama ima golotinje.

foto: Denis VejasOtvori galeriju
pagecover234 Zvezde serije „Game Of Thrones“ u malo drugačijem izdanju Wim-van-den-Heever_cover Najbolje fotografije živog sveta cover Kada stvarnost pravi optičke iluzije best-iphone-photography-awards-winners-2017-25-595358962eb39__880_cover Talentovanim ljudima nisu potrebni skupi foto-aparati da bi zablistali · ·