keri
KULTURA · film/TV

Kada se pojavila na TV ekranima 1998. godine, verovatno niko nije očekivao da će doživeti toliki uspeh. Ali, serija „Seks i grad“ je bukvalno odgajila generacije žena i pokazala im da nisu same u nekonvencionalnom shvatanju ljubavi i seksa.

Serija Seks i grad se u naša srca uvukla pre 18 godina, i do danas ne postoji serija koja ju je nadmašila kada su u pitanju prikazivanja ženskih prijateljstava, ženskog shvatanja veza, ljubavi i seksa. Šta smo sve preživeli sa ovim devojkama, ali ih i dalje gledamo, svaki put, iznova. I svaki put shvatimo neku drugu stvar, da su na primer Miranda i Steve jedno za drugo, da je Charlotte iritantna razmažena princeza… „Zverka“ nas prvo privuče, pa nas odbije, pa u desetom gledanju možda shvatimo njegovo ponašanje, pa onda opet ništa ne znamo, a najmanje zašto se tako ponaša? Šuška se da će se snimati još jedan nastavak filma Seks i grad, ili možda nova sezona serije, ali iz godine u godinu se tako nešto priča a od realizacije ni traga ni glasa. Videćemo da li će na kraju nešto snimiti. A do tada, pogledajte u našoj galeriji kako su izgledali glumci kada su pre 18 godina počeli da snimaju seriju, a kako izgledaju danas.

Sarah Jessica Parker — Carrie BradshawOtvori galeriju
filmovi Filmske uloge koje su glumci igrali jer su morali The six person crew (from left to right):  Marta Kamen (Anamaria Serija „MARS“ uskoro na kanalu „National Geographic“ film Najbolje scene sa čašicom u filmovima lepotica i zver Fotografije sa snimanja filma „Lepotica i zver“